Jao pa ti svo vreme misliš da se ja pribojavam da me jedan cinični licemer stavi na ignore listu?
Pa stavi čoveče, pa ja sam i bio pri utisku da već jesam na njoj, nego vidim nešto se kačiš za moje postove i ovde prosipaš neke mudrolije i cinizme i pokušaje duhovitosti. Pa reko ajde de, kad već hoćeš da se praviš pametan ajde da ti udovoljim.
Stavi me brate na ignore, pa nema ni poente da jedna za ovaj svet tako bitna i uspešna osoba, jedan takav genije i velikan, komunicira sa jednim nebitnim vodoinstalaterom poput mene.
"Pomažem hiljadama ljudi"...
Inače ne bi me čudilo da za pet godina vidim post iznenađenja u kome se otkriva da su ovi toplotni udari smetali i Bekiju podjednako koliko i svima, nego je sve pisao kontra da bi bio u centru pažnje, kao onomad sa izborima i glasanjem. Treba sad mi da te molimo i da dubimo na glavi da izađeš na izbore, da se odobrovoljiš, da priznaš da je sve toplije... Oću, zabole me uvo baš.
Ok batice, kako god ti kažeš. Viči i "vuk" što se mene tiče, otpisao sam te još odavno.
Brate, ti si na ignore listi, to je opstepoznato celoj Beobuild zajednici
Mracis na svakoj temi i frustriran si 00-24 h, vise me cudi da te nesto do sada nije strefilo nego Zeljka Obradovica sto nije neki mozdani ili srcani do sad.
Stvarno, svaka cast na stamenosti, treba izdrzati biti ceo dan u borbeno-nadrkano-frustriranom modu, bez trunke odmora.
Smej se ti koliko hoces za hiljade ljudi, tek ce ih i biti, ne vidim samo sta je smesno...
Bilo bi samo lepo da kao toliki borac za bolje drustvo se ne ponasas kao Informer. Ja sam posle prvog posta dobio vec tvoj odgovor o tome za koga glasam ili ne glasam i sta mislim o prosecnoj plati. Posle je doslo do toga sta i gde radim, sa kim zivim, koji mi je nacin ishrane i kupovine, cak si i macku dotakao.
Tako funkcionise Informer. Ubacuju licne stvari o nekome koje apsolutno nikakve veze sa temom nemaju.
Inace, ti si u sustini dobar lik, samo te ubi neje*******ica
A sto se tice da saznajes da mi smetaju vrucine za pet godina, pa vec sam napisao ovde to, samo ti ne citas nista, jbg. Kome ne smetaju jbt, mozda Nokiju, ali on je covek guster
Kako da mi ne smetaju kad sam izuzetno aktivan lik i sad ne mogu nista da radim od ovog sranja. Mene ovo ubija vise nego 99 posto ljudi jer sedenje kod kuce je moja najveca nocna mora.
A i da meni ne smeta, normalno da bih imao empatiju prema drugima. Ljudima oko mene nije bas dobro, narocito starijima. To sto se nekad sprdam na temu, ne znaci da nemam empatiju ili da mi ne smeta.
Elem, razlika je samo u tome sto ja trazim resenje kad je problem, a ti forum koristis kao sredstvo za ventiliranje sopstvenih frustracija. I mucno je citati, to i kazem ljudima, onaj Bender je verovatno neki dobrica u dusi, ali moram malo na ignore da ga stavim, pa citam kad imam zivaca, nije bas svakodnevno dobro.
Sto je steta jer ima sta pametno da se procita.
Ja ni ne vidim sta je problem ovde, pa svi se sustinski slazemo - vreme je nepodnosljivo i mora se nesto preuzeti povodom toga.
Samo mi se stvarno ne slusa kmecanje i price o ozonskim rupama i ne znam ni ja cemu, a narocito mi se ne vodi rasprava kojom se spusta nesto na licni nivo.
Niko tebi ne brani i da pises o klimatskim promenama, tvoje je pravo, ali mogu i ja da te bocnem oko toga
Ali ipak je korisnije da pises nesto konkretnije, stvarno ne vidim poentu u tome sada.
Eto, prica o vanrednom stanju je nesto sto je aktuelno i sto bi moglo imati smisla. Koncentrisati se na insistiranja na klimu u busu, ustanovama, zelenim povrsinama.
A narocito ne volim, i to je u sustini i glavni razlog sto te pecnem nekad, ljude koji likuju nad nesrecnom situacijom jer eto, ispalo je da su oni u pravu. Ha, smejali ste mi se da temperatura raste, sta je sad? Pa sad je da smo svi na 40 stepeni mesec dana, to je sad. Valjda treba da se molis da nisi u pravu.
U svakom slucaju, posadi neko drvo, taman ces i zivce da smiris malo i nemoj kuckati poruke na forumu dok si u busu, idi bajsom i doprinesi i smanjenju zagadjenja i temperature