BELKA- na sva pitanja koja si mi postavio ja nemam odgovor .ni nama sve to nije jasno .jedino sto mogu da kaezem kada se prosli put sve ovo izdogadjalo u sve je bila upucen tv b92 i oni su istrazivali tacnije brankica i njena ekipa ,mi smo dobili samar anoniman preko telefona da sve stopiramo i da ne panicimo da ce se sve resiti ,a tv b92 kada je dosla do odredjenih podataka odustala je od svega a gospodin neki zoran koji je odgovoran je istog dana naprosno otisao na godisnji odmor na dve nedelje .bila je zakazena javna rasprava koja je zakazana na insistiranje direkcije i sve je reseno u par sekundi .sada nam je direkcija dala do znanja nece da prolazi kroz isto i ne moze da veruje da postoje takve greske pogotovu na istoj parceli .inace to se dogodilo i 2004 godine na parceli do nas tacnije kuca koja je poslednja srusena .ne verujemo mi da je sve to slucajno.nas advokat se zainatio i ako do petka ne resi ,u ponedeljak cemo svanuti u novinama .
e sad o parceli na kojoj je hipoteka je parcela velicine 6 ari .mi smo se culi sa pravnicima doticne firme i oni su nam rekli ovako vec par puta sam spominjala cepter )-,,nama cepter nije dozvolio da 1kvadratni metar da na njegovoj parceli zidamo trafostenicu ,pa smo se samo zarotirali na vasu parcelu to je ,,samo,,10 kvadrata.znaci javno receno da nije slucajno .ta firma poseduje 16 advokata i svako prica svoju pricu ali niko ne moze da se vidi sa nama.ja sam otisla i u banku da pokusam da od njih dobijem kopiju ugovora o hipoteci i da vidim ko je potpisao -ali banka se brani nekom tajnom klijenata .sad ko je lud mogu nekom da daju kredit na tudju zemlju a vlasniku parcele ne mogu da pokazu kome su odobrili kredit - da li sam konfuzna nadam se da me razumete
verujte da mi stvarno nemamo vise snage a pogotovo para sve kosta svaki list papir a mislim da advokat vredi svaku paru samo da nas izvede na pravi put
e sad o parceli na kojoj je hipoteka je parcela velicine 6 ari .mi smo se culi sa pravnicima doticne firme i oni su nam rekli ovako vec par puta sam spominjala cepter )-,,nama cepter nije dozvolio da 1kvadratni metar da na njegovoj parceli zidamo trafostenicu ,pa smo se samo zarotirali na vasu parcelu to je ,,samo,,10 kvadrata.znaci javno receno da nije slucajno .ta firma poseduje 16 advokata i svako prica svoju pricu ali niko ne moze da se vidi sa nama.ja sam otisla i u banku da pokusam da od njih dobijem kopiju ugovora o hipoteci i da vidim ko je potpisao -ali banka se brani nekom tajnom klijenata .sad ko je lud mogu nekom da daju kredit na tudju zemlju a vlasniku parcele ne mogu da pokazu kome su odobrili kredit - da li sam konfuzna nadam se da me razumete
verujte da mi stvarno nemamo vise snage a pogotovo para sve kosta svaki list papir a mislim da advokat vredi svaku paru samo da nas izvede na pravi put