relja
Professional
- Učlanjen(a)
- 13.12.2006.
- Pohvaljen
- 18.815
Pa pakao sa parkiranjem je zato što je bio planski građen, sada se gradi stihijski na svakoj slobodnoj površini, guraju se poslovni prostori i tržni centri tamo gde nema uslova za parkiranje...
Cela ova priča je počela sa planom za novogradnju u Pere Segedinca - i posledicama o kojima niko ne razmišlja, osim
"e, nije mi to palo na pamet, ali možda bi mogli onda da uvedu zonu"....
To kod vas je gotova priča, niste razmišljali na vreme kao mi sada...
Kako se gradi u Vojvođanskoj je školski primer da se ni o čemu ne vodi računa - jedna zgrada duplo viša od susedne, na jednoj strani ulice zgrade su odvojene od ulice velikim žardinjerama, na suprotnoj strani - tik uz trotoar... ko veruje da će da misle o dovoljnom broju parking mesta? Naravno da neće.
Ne znam kako olakšanje zona može da donese savskim blokovima, kada tu pakao nastaje tek popodne i uveče.
Cela ova priča je počela sa planom za novogradnju u Pere Segedinca - i posledicama o kojima niko ne razmišlja, osim
"e, nije mi to palo na pamet, ali možda bi mogli onda da uvedu zonu"....
To kod vas je gotova priča, niste razmišljali na vreme kao mi sada...
Kako se gradi u Vojvođanskoj je školski primer da se ni o čemu ne vodi računa - jedna zgrada duplo viša od susedne, na jednoj strani ulice zgrade su odvojene od ulice velikim žardinjerama, na suprotnoj strani - tik uz trotoar... ko veruje da će da misle o dovoljnom broju parking mesta? Naravno da neće.
Ne znam kako olakšanje zona može da donese savskim blokovima, kada tu pakao nastaje tek popodne i uveče.
Poslednja izmena: