Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 118 30,3%
  • Ne

Glasovi: 243 62,3%
  • Ne znam

Glasovi: 29 7,4%

• Ukupno glasača
    390
Zašto ne bi bila? Ako je JNA bila četvrta sila sveta, ne vidim zašto VS ne bi bila prva Evrope.
Još jedna kao duhovita doskočica.... ali nije tačna. Nešto si nekada negde načuo to oko ''četvrta sila''... ali nisi upamtio dobro.

1945. godine tadašnja NOVJ je bila četvrta sila Evrope po broju vojnika. SSSR, USA, Britanci i NOVJ (Francuska kasnije stupa na scenu). Tada se kod pominjanja SSSR i USA mislilo na broj njihovih vojnika angažovanih u Evropi, a ne generalno.
Kasnije, odnosno 60/70/80-tih JNA je bila između 10. i 15. mesta u Evropi, kako po veličini tako i po godišnjem izdvajanju za Vojsku.

Zemune, da li se čujemo? Ide li željena kolona kroz Glavnu? 😉
1000083909.jpg

Novinarka rts je sada rekla da je generalna proba trajala 2 sata a da će parada trajati nešto duže zbog novina koje će biti prikazane. Dakle ništa što nismo do sada čuli ali potvrđuje da će biti nešto novo. Da li je moguće da niko u toku noći ništa nije video?

• Sviđa mi se
Reagovanja: SCS
Nema nista novo gledao ja web kamere celu noc, jedino ako nisu doterali Dunavom :)

Mislim da previše bukvalno shvatate te "novine". Ne treba smetnuti sa uma da je za 99.9999% populacije novina: Puls, Rafal, Krasuha i slični sistemi. Oni se verovatno obraćaju top delu.

Ti sistemi su bili na generalnog probi. Ovde se govori o sistemima koji nisu bili u četvrtak.
Rafal naravno ne računam. To bi bila smejurija da se predstavi kao iznenadjenje.

Mislim da previše bukvalno shvatate te "novine". Ne treba smetnuti sa uma da je za 99.9999% populacije novina: Puls, Rafal, Krasuha i slični sistemi. Oni se verovatno obraćaju top delu.
Бригадни генерал Владан Милосављевић, заменик команданта Копнене војске, нагласио је да ће грађани први пут видети нова борбена средства, која нису била приказана ни током генералне пробе.

Možda podele flajere sa slikom.
Ili još bolje samo crno-belo i bojice, pa bude takmičenje za najlepše obojen HQ9.

Biće i HQ.... danas, sutra.... doći će, najverovatnije...
Nema potrebe crtati ga bojicama...

Gledaj to malo I sa druge strane. Na paradi učestvuje 10.000 vojnika. Oni imaju svoje porodice koje će sigurno doći ponosni na svoju decu, roditelje, braću ucesnike parade...kao i ostali koji vole svoju vojsku.
Neka nam je srećna parada.
Ima i nas koji dolazimo a nismo ni jedni ni drugi :)

Данас би било најпримереније одржати скуп Србима на КиМ који у овим тренуцима губе и последње везе са матицом, кроз предају образовних и здравствених установа под контролу привремених косовских власти. Али о томе се не прича код ДЈ Вучићевића.

Данас би било најпримереније одржати скуп Србима на КиМ који у овим тренуцима губе и последње везе са матицом, кроз предају образовних и здравствених установа под контролу привремених косовских власти. Али о томе се не прича код ДЈ Вучићевића.
Šta se buniš, sad je došla Krasuha, sad su gotivi

Vrh