Spuštaju radare
Znači ti podržavaš selektivno propuštanje građana i ograđivanje politički nepodobnih na vojnoj paradi "Snaga Jedinstva"?nivo butthurta dostiže epske razmere...
ne znam u čemu više uživam - u paradi koja je za naše uslove zaista impresivna ili u ovom cviljenju po forumu i društvenim mrežama...
a da ovima što osećaju fizički bol i traumu od danšnje parade još malo zapržim čorbu - evo i Rafala!![]()
Neki komentari na nivou Večernjeg lista ali to da ostavimo njihovoj realnosti.nivo butthurta dostiže epske razmere...
ne znam u čemu više uživam - u paradi koja je za naše uslove zaista impresivna ili u ovom cviljenju po forumu i društvenim mrežama...
a da ovima što osećaju fizički bol i traumu od danšnje parade još malo zapržim čorbu - evo i Rafala!![]()
Znači ti podržavaš selektivno propuštanje građana i ograđivanje politički nepodobnih na vojnoj paradi "Snaga Jedinstva"?
Apsolutno!Znači ti podržavaš selektivno propuštanje građana i ograđivanje politički nepodobnih na vojnoj paradi "Snaga Jedinstva"?
Niko nije zabranio da neko uđe i postoje pravila. Ako se neko ponaša normalno i gleda paradu sasvim je dobrodošao a provokacije su sasvim drugo. Ima puno porodica koje su možda i protiv vlasti ali su kulturno došli da gledaju.Znači ti podržavaš selektivno propuštanje građana i ograđivanje politički nepodobnih na vojnoj paradi "Snaga Jedinstva"?
Apsolutno!
Imajući u vidu šta su radili na ulicama Srbije u prethodnih 10 meseci, bilo bi neodgovorno ne uraditi sve da celi događaj prođe u najboljem redu.
Zamisli neke budaletine da izlete pred tenkove ispred bine i sednu na asfalt - sve pred kamerama. Bolje ovako.
E sad kad je sve gotovo, možete da nastavite sa jalovim pumpanjem...
Ionako većinu stanovništva u Srbiji zabole za to... toliko je sve postalo neinteresantno.
Grešiš brate... većina naroda je jedinstvena oko ključnih pitanja, nevezano za političa opredelenja.Snaga i papirno jedinstvo a ključni narativ podela i reči mi i oni.
Aha znači jednima koji su pozvali na mirno gledanje parade "Snaga Jedinstva", bez ikakvih indicija da će bilo šta uraditi, je zabranjeno gledanje parade postavljanjem kordona od 100 pripadnika žandarmerije (čak i pre prilaska prostoru parade), a nekim drugima koji su doveženi autobusima iz svih krajeva Srbije, kojima je data zastavica i naloženo da mašu je dozvoljeno da prisustvuju paradi.Apsolutno!
Imajući u vidu šta su radili na ulicama Srbije u prethodnih 10 meseci, bilo bi neodgovorno ne uraditi sve da celi događaj prođe u najboljem redu.
Zamisli neke budaletine da izlete pred tenkove ispred bine i sednu na asfalt - sve pred kamerama. Bolje ovako.
E sad kad je sve gotovo, možete da nastavite sa jalovim pumpanjem...
Ionako većinu stanovništva u Srbiji zabole za to... toliko je sve postalo neinteresantno.
Pa dobro, ali opet delu te većine nije dozvoljen prilazak paradi zbog predrasuda i čitanja misli.Grešiš brate... većina naroda je jedinstvena oko ključnih pitanja, nevezano za političa opredelenja.
Ta većina je danas gledala sa ponosom i bez zajedljivog jalovog cinizma ovaj defile u BG.
Uvek imaš kukolja kojem pomoći nema, ali oni su irelevantni.
Slušam ja priče o ćacijima ovde već godinu dana...Dakle podela na mi i oni
Tekst je bio vrlo pozitivan, ali realan.Pa to govori o tom kvazi novinaru. Svaka parada je na čast i ponos naroda, i pilazivanje snage jedne države!
Ja mislim da su te pogresno informisaliMeni uz svo douševljenje i jovitetima i svime, ostaje malko bzvz utisak jer nisu prikazani FD2000B
A oni koji pričaju "blokaderi" "oni žele da unište državu" "teroristi" i sl. uopšte ne dele narod nego šalju ruku pomirenja i jedinstva.Slušam ja priče o ćacijima ovde već godinu dana...
Tako da nemojte mi vi pričati o podelama na "mi" i "oni"...
Zna se od koga je to krenulo.
Kao što rekoh, butthurt epskih razmera.
Toliko vas boli da ste na trenutak zaboravili da ste srpski rod podelili na "ćacije" i vas lepe fine.
Krajnje licemerje, nema dalje...
Grešiš brate... većina naroda je jedinstvena oko ključnih pitanja, nevezano za političa opredelenja.