Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 118 30,3%
  • Ne

Glasovi: 243 62,3%
  • Ne znam

Glasovi: 29 7,4%

• Ukupno glasača
    390
1000038563.jpg

Pa ova parada i služi da u nekom momentu bi mogla da se desi ova parada u Kosovskoj Mitrovici recimo.

Док се дешава ова парада, последње институције Р. Србије у покрајини се гасе, а Р. Србија не чини ништа да то спречи. Председник Р. Србије је пре 7 година могао да дође у ту исту Косовску Митровицу. Сада не може. Нити ће моћи пре тенкова. Мислите о томе.

Poslednja izmena:
Pa ova parada i služi da u nekom momentu bi mogla da se desi ova parada u Kosovskoj Mitrovici recimo.
Na žalost, ova parada ima isključivo unutrašnje političku namenu.
U Evropi realno postoje dve sile Rusija i Nato.
Jedan Ruski novinar je onu prethodnu, na kojoj je bio Putin, opisao kao lepu i emorivnu ali provincijsku.

Jedan Ruski novinar je onu prethodnu, na kojoj je bio Putin, opisao kao lepu i emorivnu ali provincijsku.
Pa to govori o tom kvazi novinaru. Svaka parada je na čast i ponos naroda, i pilazivanje snage jedne države!

Док се дешава ова парада, последње институције Р. Србије у покрајини се гасе, а Р. Србија не чини ништа да то спречи. Председник Р. Србије је пре 7 година могао да дође у ту исту Косовску Митровицу. Сада не може. Нити ће моћи пре тенкова. Мислите о томе.
A kako da spreči? Da uđemo vojno dole? Mislim da će momenat i taj doći, al sad je kudost!

Za jednog gosta na praznik naseg naroda, gospodin je samo pokazao svoje nevaspitanje. Taj isti, isto kada ode van Moskve, verovatno prica o tome da je sve to seljana. Arogancija je zahebana stvar, losa osobina, koja se mnogima obila o nos.

Eto, mozda je gospodin bas sada nas gost u Beogradu kao nacin da izbegne vojni poziv. Mozda bas jedan od mojih novih komsija u zgradi koji su dosli u "provinciju".

A kako da spreči? Da uđemo vojno dole? Mislim da će momenat i taj doći, al sad je kudost!

Тако што српски полицајци на северу пре три године нису напустили полицију, предали оружје, оставили народ без икакве заштите на милости и немилости албанских националиста. Што за епилог има убрзано исељавање Срба. Овим темпом исељавања, тад кад ти замишљаш да буде моменат, неће бити више Срба на КиМ, те неће ни бити разлога за ослобађање. Крајина по сценарију куване жабе, притом на уставној територији Србије. На телевизији мук исто као у августу 1995.

Na rts- u su oficiri, general Rakić još jedan i novinar iz emisije dozvolite. Na Informeru nema oficira. Uživajte u paradi i ne prenosite gluposti

Vrh