NeveŠta je ono iza prvih 6 Pancira?
NeveŠta je ono iza prvih 6 Pancira?
Bože me sačuvaj, pa ovo je prst u oko vojsci!Studenti pozvali na miran skup podrške VS
Nismo se sporazumeli izgleda.Ne, ide 6 Pancira, pa vozila za dotur Pancira, pa nešto što ima radar poput Pancira s1smd, ali možda je nešto drugo, Neve su samo rakete na kamionima
Hq17 sa podignutim radarima.
Ajde objasni boga ti. Da li je zabranjeno studentima (ili bilo kome drugom) da podrže vojsku dolaskom na paradu? Pa evo SNS će prvi organizovati dovoženje statista na paradu (i to još za pare, verovatno naše, kojima se mogla povećati plata pripadnicima VS)Bože me sačuvaj, pa ovo je prst u oko vojsci!
E sve se plašim da će da podrže vojsku, pa vidi samo komentare ispod?Ajde objasni boga ti. Da li je zabranjeno studentima (ili bilo kome drugom) da podrže vojsku dolaskom na paradu? Pa evo SNS će prvi organizovati dovoženje statista na paradu (i to još za pare, verovatno naše, kojima se mogla povećati plata pripadnicima VS)
Trebalo je da podržite vrhovnog komandanta, tad bi bilo ok...Ajde objasni boga ti. Da li je zabranjeno studentima (ili bilo kome drugom) da podrže vojsku dolaskom na paradu? Pa evo SNS će prvi organizovati dovoženje statista na paradu (i to još za pare, verovatno naše, kojima se mogla povećati plata pripadnicima VS)
Oh ne potresao sam se zbog 100 komentara ljudi, većinski iz Beograda, koji će svakako glasati za neku opozicionu listu.E sve se plašim da će da podrže vojsku, pa vidi samo komentare ispod?
Ipak podržavamo vojsku, ne vrhovnog komandanta. Ima razlikeTrebalo je da podržite vrhovnog komandanta, tad bi bilo ok...
Озбиљно питање лаика: Где у законима или Уставу Србије постоји "врховни командант"?Trebalo je da podržite vrhovnog komandanta, tad bi bilo ok...
Dodji napravi problem i biće ti jasno.Ако дођу студенти да подрже војску, то значи да ће бити неко ко није плаћен да маше заставама. То је велико унапређење и даје одређени легитимитет причи.
Мада, сад кад видим Рафалов коментар о "плаћању због за***авања народа", то бих баш волео да видим. Ко ће да наплати и како.
Da pitam tebe. Koji je tačno interes studenata da naprave problem neki?Dodji napravi problem i biće ti jasno.
Idiotizam bi bio da naprave ali imajući u vidu ko ih kontroliše ništa nije isključeno. Ja se nadam da nece biti problema.Da pitam tebe. Koji je tačno interes studenata da naprave problem neki?
Ko ih kontroliše? Obelodani nam.Idiotizam bi bio da naprave ali imajući u vidu ko ih kontroliše ništa nije isključeno. Ja se nadam da nece biti problema.
Žao mi je da ti rušim sneška. Ali evo ja mogu ti kažem iz prve ruke (jer sam delimično u organizaciji pokreta) da niko ne kontroliše. Finansiranje je isključivo od donacija građana. Ali no, off topic je svakako. Da se vratimo na vojsku.Idiotizam bi bio da naprave ali imajući u vidu ko ih kontroliše ništa nije isključeno. Ja se nadam da nece biti problema.
Optimistički, deluje da bi mogao biti PULS, zbog pozicioniranjaPogledajte prilog 251999
Šta je ovo u sredini ispred Ognjeva?
Deluje mi da je veće vozilo. PULS bi trebalo da je 6x6. Ovo mi deluje veće, mada ne mogu tačno da vidim da li je 8x8.