Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 117 30,1%
  • Ne

Glasovi: 243 62,5%
  • Ne znam

Glasovi: 29 7,5%

• Ukupno glasača
    389
Ne, ide 6 Pancira, pa vozila za dotur Pancira, pa nešto što ima radar poput Pancira s1smd, ali možda je nešto drugo, Neve su samo rakete na kamionima

cam_9.jpg

Bože me sačuvaj, pa ovo je prst u oko vojsci!
Ajde objasni boga ti. Da li je zabranjeno studentima (ili bilo kome drugom) da podrže vojsku dolaskom na paradu? Pa evo SNS će prvi organizovati dovoženje statista na paradu (i to još za pare, verovatno naše, kojima se mogla povećati plata pripadnicima VS)

Ajde objasni boga ti. Da li je zabranjeno studentima (ili bilo kome drugom) da podrže vojsku dolaskom na paradu? Pa evo SNS će prvi organizovati dovoženje statista na paradu (i to još za pare, verovatno naše, kojima se mogla povećati plata pripadnicima VS)
E sve se plašim da će da podrže vojsku, pa vidi samo komentare ispod?

Trebalo je da podržite vrhovnog komandanta, tad bi bilo ok...

Ne treba nikoga da podrze ali ukoliko dodju sa željom da upropaste događaj na šta komentari ukazuju, platiće svo za***avanje naroda i države skoro godinu dana. Ako dodju samo da podrze vojsku bez zloupotrebe događaja, onda ok. Naravno ta opcija je malo verovatna.

Ако дођу студенти да подрже војску, то значи да ће бити неко ко није плаћен да маше заставама. То је велико унапређење и даје одређени легитимитет причи.

Мада, сад кад видим Рафалов коментар о "плаћању због за***авања народа", то бих баш волео да видим. Ко ће да наплати и како.

Na sajtu VS se pojavio veći broj slika tehnike koja učestvuje.
Pored ostalog i ove:

Aleksandar Ujedinitelj sa poboljšanim dizajnom haube:

Nora B-39:

NTV specijalni:

Strela 10M sa termovizijom i radarima:

Teški MB 203 mm:

Usavršeni BOV POLO M-83:

Baterijsko komandno vozilo za sve baterije za PVD M-25 (sa radarima dometa 50 km a ne ometačima):

E sve se plašim da će da podrže vojsku, pa vidi samo komentare ispod?
Oh ne potresao sam se zbog 100 komentara ljudi, većinski iz Beograda, koji će svakako glasati za neku opozicionu listu.
Ljudi moraju da shvate da je poenta studentske liste da skupi široke narodne mase, a ne da se povinuje mišljenju kruga dvojke. Bilo jje i biće svakakvih objava i akcija, i svakog po nešto.
Trebalo je da podržite vrhovnog komandanta, tad bi bilo ok...
Ipak podržavamo vojsku, ne vrhovnog komandanta. Ima razlike

Ако дођу студенти да подрже војску, то значи да ће бити неко ко није плаћен да маше заставама. То је велико унапређење и даје одређени легитимитет причи.

Мада, сад кад видим Рафалов коментар о "плаћању због за***авања народа", то бих баш волео да видим. Ко ће да наплати и како.
Dodji napravi problem i biće ti jasno.

Idiotizam bi bio da naprave ali imajući u vidu ko ih kontroliše ništa nije isključeno. Ja se nadam da nece biti problema.
Žao mi je da ti rušim sneška. Ali evo ja mogu ti kažem iz prve ruke (jer sam delimično u organizaciji pokreta) da niko ne kontroliše. Finansiranje je isključivo od donacija građana. Ali no, off topic je svakako. Da se vratimo na vojsku.

Vrh