Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 117 30,2%
  • Ne

Glasovi: 241 62,3%
  • Ne znam

Glasovi: 29 7,5%

• Ukupno glasača
    387
Vucic je upravo rekao da nabavljamo sistem koji će obarati balisticke rakete. One se kreću velikom brzinom i fk3 nije u mogućnosti da obara balisticke rakete. Ono što me brine da je spominjao rok od dve godine. Da li je stigao samo deo ili će tek stići nisam mogao da zaključim.

Produktivni populizam u ovom slučaju. Narod se naložio da smo kupili nešto što nismo kupili, pa ćemo sad i to da dobijemo. Nije predsednik cicija. 😉

Jedva čekam povratak vojnog roka.
Oba sina će hvala Bogu obaviti ono što im je dužnost prema svojoj otadžbini.
Planiramo ispraćaj na kojem će biti bar 300 ljudi.
Šatra će biti na istom onom mestu gde je bila kada sam i ja septembra 98' odlazio.
Živela Srbija!!!

Ne znam ko smo to "mi", s obzirom da ja nisam ni ideološki liberal, a ni zastupnik ili aktivista bilo koje opozicione partije. Ideološki, ja ne vidim razliku između SNS i opozicionih liberalnih partija - vidim samo razliku u estetici.

No, ja bar vlast kritikujem i podržavam svaku akciju koja bi nam tog parazita skinula sa vrata, a vi i autor teksta kritikujete one koji bi vlast da menjaju. Vaš stav je mnogo veći problem nego moj, s obzirom da čekate neku savršenu, od boga poslatu i ideološki prepodobnu opoziciju da skine ove kriminalce sa vlasti.

Sviđa mi se što smo došli do toga da poredimo Miloša Obrenovića i Vučića. Možda ja vas treba da nazovem SNS spavačem kao što vi mene grupišete sa liberalnim opozicionarima.
Apsolutno, ali apsolutno isto mislim!

Vucic je upravo rekao da nabavljamo sistem koji će obarati balisticke rakete. One se kreću velikom brzinom i fk3 nije u mogućnosti da obara balisticke rakete. Ono što me brine da je spominjao rok od dve godine. Da li je stigao samo deo ili će tek stići nisam mogao da zaključim.
Ne može sistem koji je stigao u Srbiju da bude odmah operativan, treba neko vremer, basš otprilike dve godine

Jedva čekam povratak vojnog roka.
Oba sina će hvala Bogu obaviti ono što im je dužnost prema svojoj otadžbini.
Planiramo ispraćaj na kojem će biti bar 300 ljudi.
Šatra će biti na istom onom mestu gde je bila kada sam i ja septembra 98' odlazio.
Živela Srbija!!!
Svaka čast Vašoj deci, a posebnop Vama jer ste im usadili prave vrednosti i vaspitasli ih da znaju ko su i odakle su!

Ako je stigla bar jedna baterija, dobro je jer to znači da će se kompletirati divizion jer je to jedinica koja je funkcionalna.
Stigle suz navodno dve baterije sa poo 8 SLO, ali za FD-2000B je to naavodno divizion, drugačiji je formacijski od FK-3. Alio i da je pun divizion stigao treba vremena do potpune operativne sposob nosti.

Verovatno je nova narudzbina VS realizovana tokom boravka u Kini, kao što je bila za FK3, pa su je krili di poslednjeg trenutka.

Sa ovolikom kolicinom PVO iz Kine, nema vise potreba za sakrivanjem, te ovo vidim kao performans vladi u gradjenu narativa "svi su protiv nas a mi mangupi u inat ipak nabavljamo".

Imamo despota na vlasti koji daje sebi za pravo da nas iznenađuje za sopstvene pare, te će informacija biti objavljena kada njemu bude odgovarala za dnevno-politicke stvari.

Naseli smo svi redom na pricice vlasti kao nabavljamo u tajnosti sisteme, kao da su različite službe, kojima je posao da nas potencijalno blokiranu, glupe te nemaju Flightradar na kompu, oči da prebroje avione koji dolaze, opremu za nadzor, domaca vojna i druga lica na platnom spisku a da ne pričam da samo u razgovoru Vucica, Miloradovica i Keramicara na prikazima mogu da saznaju i ono sto pametan nikada rekao ne bi. Ako Silja-Pluton zna, znaju i oni spolja koji bi kao da blokiraju. Sve se zna, predstava je za narod.

A ja bih da znam svaki moj dinar poreza gde ide i koliko odr na racune SNSa sirom sveta.

Verovatno je nova narudzbina VS realizovana tokom boravka u Kini, kao što je bila za FK3, pa su je krili.

Sa ovolikom kolicinom PVO iz Kine, nema vise potreba za sakrivanjem, te ovo vidim kao performans vladi u gradjenu narativa "svi su protiv nas a mi mangupi u inat ipak nabavljamo".

Imamo despota na vlasti koji daje sebi za pravo da nas iznenađuje za sopstvene pare, te će informacija biti objavljena kada njemu bude odgovarala za dnevno-politicke stvari.

Naseli smo svi redom na pricice vlasti kao nabavljamo u tajnosti sisteme, kao da su različite službe, kojima je posao da nas potencijalno blokiranu, glupe te nemaju Flightradar, oči da prebroje avione koji dolaze, opremu za nadzor, domaca vojna i druga lica na platnom spisku a da ne pričam da samo u razgovoru Vucica, Miloradovica i Keramicara na prikazima mogu da sazjanu i ono sto pametan nikada rekao ne bi. Ako Silja-Pluton zna, znaju i oni. Sve se zna, predstava je za narod.

A ja bih da znam svaki moj dinar poreza gde ide i koliko odr na racune SNSa sirom sveta.
Tako je naše su pare, samo nekako nekim čudom ranije tih naših para neklako nije bilo ni za gradjanstvo, ni za infrastrukturu, a posebno ne za investicije.

Verovatno je nova narudzbina VS realizovana tokom boravka u Kini, kao što je bila za FK3, pa su je krili.

Naseli smo svi redom na pricice vlasti kao nabavljamo u tajnosti sisteme, kao da su različite službe, kojima je posao da nas potencijalno blokiranu, glupe te nemaju Flightradar, oči da prebroje avione koji dolaze, opremu za nadzor, domaca vojna i druga lica na platnom spisku a da ne pričam da samo u razgovoru Vucica, Miloradovica i Keramicara na prikazima mogu da sazjanu i ono sto pametan nikada rekao ne bi. Sve se zna, predstava je za narod.

A ja bih da znam svaki moj dinar poreza gde ide.
Ma razumem ja sta ti govoriš ali u svemu ovome u čemu se nalazimo je bolje da i tako nesto stigne nego da ga nema kao što ga nije ni bilo do sada. PVO je bio razoren od rata, u RV se postavljalo pitanje gašenja lovačke avijacije. U jednom trenutku je bio ispravan 1 mig 21 koji nam je branio nebo. Ovo sad sto imamo je još uvek malo I tek smo na pola desetogodisnjeg plana ali je drastična razlika u odnosu na ono što je bilo.

Poslednja izmena:
E pa eto, rtazrešismo i to, nisam znao, mada su ovde dve baterije po 8 SLO divizion, ako sam dobro razumeo, a mislim da jesam
Teško da je tako. I kod manjih sistema baterija je 4-6 lansirnih vozila retko 8. Kod ovakvih sistema nisam čuo da divizion ima više od 8 lansirnih vozila a 16 posebno. Tada se ne bi razlikovao od manjih sistema a ipak je u pitanju strateški sistem koji brani teritoriju stare Jugoslavije.

Dve godine je previše, hrvati i kurti do tada mogu da ulete u Srbiju bar 10 puta i stignu sve do Vršca.
Što se tiče Kurtija, to može biti samo unutrašnja pobuna, a ne "ulet" u Srbiju.

kraj off-a

Što se tiče nabavke sistema sa ABM sposobnostima, u roku od dve godine, moguće je da je nešto u pregovorima sa izraelskim partnerima. Sa kompanijom Elbit zaključen je široko definisan sporazum sa planom realizacije u periodu od tri godine. Izrael raspolaže širokim spektrom sistema i značajnim iskustvom u ovoj oblasti.

Jedva čekam uvodenje vojnog roka da pola ovih naloženih Srbija do Tokija, i Kosovo je srce Srbije i naša Nora penetrira najviše i dobacuje 300 godina...da se ta ekipa dobro sprema za novi svegodišnji rat sa celim svetom.

A na drugoj strani običan narod razoružan pod izgovorom Ribnikara...

Vrh