Verovatno je nova narudzbina VS realizovana tokom boravka u Kini, kao što je bila za FK3, pa su je krili.
Sa ovolikom kolicinom PVO iz Kine, nema vise potreba za sakrivanjem, te ovo vidim kao performans vladi u gradjenu narativa "svi su protiv nas a mi mangupi u inat ipak nabavljamo".
Imamo despota na vlasti koji daje sebi za pravo da nas iznenađuje za sopstvene pare, te će informacija biti objavljena kada njemu bude odgovarala za dnevno-politicke stvari.
Naseli smo svi redom na pricice vlasti kao nabavljamo u tajnosti sisteme, kao da su različite službe, kojima je posao da nas potencijalno blokiranu, glupe te nemaju Flightradar, oči da prebroje avione koji dolaze, opremu za nadzor, domaca vojna i druga lica na platnom spisku a da ne pričam da samo u razgovoru Vucica, Miloradovica i Keramicara na prikazima mogu da sazjanu i ono sto pametan nikada rekao ne bi. Ako Silja-Pluton zna, znaju i oni. Sve se zna, predstava je za narod.
A ja bih da znam svaki moj dinar poreza gde ide i koliko odr na racune SNSa sirom sveta.