Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 50.459
Ma nemoguće da su slepačka kadrovska politika i hohštapleraj države oterali mnoge ljude...
Највећи одлив кадрова у војсци се догодио од 2003-2006. године и касније до негде пре Короне константно на сличном нивоу сваке године.Ma nemoguće da su slepačka kadrovska politika i hohštapleraj države oterali mnoge ljude...
Pa da, oteraše ljude svojom pasivnošću, korupcijom i partokratijom. I sad bi da sile narod da ispravlja njihove svinjarije.Највећи одлив кадрова у војсци се догодио од 2003-2006. године и касније до негде пре Короне константно на сличном нивоу сваке године.
Ко је почео да уништава војску? НАТО је систематски кренуо у ту акцију после петог октобра...а наши политичари су стајали мирно пред западним амбасадорима и климали главом. Отуд проблем који се вуче до данас и који ће још наредних десет година мучити војску.Pa da, oteraše ljude svojom pasivnošću, korupcijom i partokratijom. I sad bi da sile narod da ispravlja njihove svinjarije.
Ma pusti tu priču, 5. oktobar je bio pre 25 godina. SNS je sam oterao hiljade profesionalaca iz VS od 2012. naovamo svojom korupcijom, partokratijom i slepačkom politikom. Na isti način su oterali i vozače iz javnih preduzeća, pa i čistače i majstore.
Jadna je vlast koja ne može da izgradi i pošteno plati 20.000 profesionalnih vojnika. A ima da plaća hiljade čuvara bilborda, batinaše, tapšače, grafitere...
Crvena Zastava je decenijama kaskala u modernizaciji pešadijskog naoružanja. JNA je među poslednjim armijama u Evropi i svetu službenu repetirku zamenila poluautomatskom puškom, a domaća namenska je sa ogromnim zakašnjenjem kopirala strane tipove pešadijskog oružja, razlog je najverovatnije to što se nesrazmerno velika pažnja posvećivala jačanju vazduhoplovstva i oklopno-mehanizovanih jedinica, dok je kopnena vojska zadržala identično naoružanje iz partizanskih filmova još dugo-dugo posle rata. Ovo su samo neki od primera:Za svaku preporuku.
Razvoj Zastavine M-70.
Od rada na kopiranju prva 2 AK-47, zaplenjenih od 2 prebegla albanska vojnika u YU (sporog, opreznog da se ne bi oštetile) pa nadalje preko nabavljenih iz Afrike 2000 kom.......
КазахаКазака
Нора је озбиљан производ и у варијанти Б-52 и у МС-21. За разлику од других на овом форуму изузетно ценим нашу наменску индустрију која је прошла кроз сито и решето али је опет ту где јесте. Хајде само погледајте целу југоисточну Европу и наведите ми сем Србије, Аустрије и Турске ко има озбиљне властите производе наменске индустрије ? Сви имају неке лиценце за склапање али нико нема властиту производњу. Често нисмо праведни али када се погледа палета производа од муниције до сложених борбених система, БПЛ, ракетних мотора, горива и мазива, разних интегрисаних платформи онда то уопште није мало за земљу попут наше!Nego šta ovi internet fićfirići najavljuju prodaju Nora Indoneziji?
Šuplja priča?
Da li neko ima info šta se dešava sa MANovim šasijama?
Dolazi li to iz Nemačke ili ne?
И ракета АЛАС је луткица што би рекао Милиновић.Možda me nisi razumeo, pod fićfirićima sam mislio na youtubere tipa ŠiljaPluton i ostali.
A za Noru i generalno našu namensku, sve se slažem.
Njima kapa dole!
Evo odakle im http://defense-studies.blogspot.com/2024/12/aresdifesa-indonesia-interested-in-nora.html?m=1Možda me nisi razumeo, pod fićfirićima sam mislio na youtubere tipa ŠiljaPluton i ostali.
A za Noru i generalno našu namensku, sve se slažem.
Njima kapa dole!
youtubere tipa ŠiljaPluton