Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 50.158
Ma nemoguće da su slepačka kadrovska politika i hohštapleraj države oterali mnoge ljude...
Највећи одлив кадрова у војсци се догодио од 2003-2006. године и касније до негде пре Короне константно на сличном нивоу сваке године.Ma nemoguće da su slepačka kadrovska politika i hohštapleraj države oterali mnoge ljude...
Pa da, oteraše ljude svojom pasivnošću, korupcijom i partokratijom. I sad bi da sile narod da ispravlja njihove svinjarije.Највећи одлив кадрова у војсци се догодио од 2003-2006. године и касније до негде пре Короне константно на сличном нивоу сваке године.
Ко је почео да уништава војску? НАТО је систематски кренуо у ту акцију после петог октобра...а наши политичари су стајали мирно пред западним амбасадорима и климали главом. Отуд проблем који се вуче до данас и који ће још наредних десет година мучити војску.Pa da, oteraše ljude svojom pasivnošću, korupcijom i partokratijom. I sad bi da sile narod da ispravlja njihove svinjarije.
Ma pusti tu priču, 5. oktobar je bio pre 25 godina. SNS je sam oterao hiljade profesionalaca iz VS od 2012. naovamo svojom korupcijom, partokratijom i slepačkom politikom. Na isti način su oterali i vozače iz javnih preduzeća, pa i čistače i majstore.
Jadna je vlast koja ne može da izgradi i pošteno plati 20.000 profesionalnih vojnika. A ima da plaća hiljade čuvara bilborda, batinaše, tapšače, grafitere...