Baba Yaga na srpski načinOvo nešto novo stiže auto putem?
Baba Yaga na srpski načinOvo nešto novo stiže auto putem?
Pa žirostabilisan je, dodata termovizija, električni pogon, solidan top, nije problem ni da ostane, ja sam davno pisao da je deo (oko 30) uzet radi kupolaJao...Nadam se privremeno, kao i prošli put...
Joooj, ako je sve to urađeno odlično ali nešto sumnjam da su sve stigli.Pa žirostabilisan je, dodata termovizija, električni pogon, solidan top, nije problem ni da ostane, ja sam davno pisao da je deo (oko 30) uzet radi kupola
Ukoliko imam samo jedan prototip Lazanskog, nije Elbit kupola, već stara.Ne bih da unosim dezinformacije, posebno jer ne vidim dobro tako da bi bilo lepo da neko proveri. Učinilo mi se da je Lazanski dobio novu kupolu (stoji sa Tamnavom, Aleksandrom, Norom NG i lanserom Gavrana blizu Nacionalne klase). Izgledom veoma podseča na izraelsku u kalibru 30 mm.
Možda mi se učinilo, ne mora da znači da mi se nije pričinilo.Pogledajte prilog 251727
Čini mi se da je ovaj top veći kalibar.Ukoliko imam samo jedan prototip Lazanskog, nije Elbit kupola, već stara.
Pogledajte prilog 251747
Sa ovog linka.
Dva Aleksandra, čini mi se 4 Alasa, Jedna Šumadija sa 1 i Vila 1, i Miloš Kerber, sa Lazarima sa kupolom od BTR-80A. Lazanski sa kupolom 57mm, onaj jedan primerak kojega šetaju već dugo.Čini mi se da je ovaj top veći kalibar.
A čini mi se da je i haubica Aleksandar u koloni.