Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 110 30,3%
  • Ne

Glasovi: 225 62,0%
  • Ne znam

Glasovi: 28 7,7%

• Ukupno glasača
    363
U odnosu na škart koje im šalju Afrika i Azija, čak i onaj stereotipski Prosečan Srbenda iz mima...
images

... je akademik, Isus i pojam vrednoće i integriteta.

Što reče u jednom intervjuu jedan lik iz Turske - "mi smo sav svoj škart poslali za EU, a sad tamo postajemo rastuća većina i guramo svoje interese. Nama dupla pobeda".

Isto važi ii za ostale zemlje koje im šalju horde osvajača - em se rešavaju svog škarta i viška, em upostavljaju kontrolu iznutra. A sve to finansiraju, između ostalog, oni koji su postali sprdnja i uzrečica kad god se pomene neka teorija zavere. A jedan od tih likova bukvalno objavio manifest pod naslovom "zašto dajem 500 miliona za migrante ka EU".

Evropu je jedan deo sveta napravio žešćim boodalama. Meni je lično žao što je tako, ali to je istina. Voleo bih da nije tako, ali tako je.

Mada to sve i ne treba da čudi kada među današnjim Evropljanima sve više ljudi liči ili naginje ovome:
GettyImages-1239164905%20%281%29.jpg

Nedavno upalim DW English (koji, ironično, ima reputaciju objektivnog) i tamo najpre emisija u kojoj neka hipi-levičarka drobi kako bi oporezivanje CO2 rešilo svetsko zagađenje (ne bi, to ne bi ništa rešilo), a posle ide prilog vesti o Nemačkoj koja importuje vozače autobusa iz Somalije, jer od cele zemaljske kugle, nema gde drugde nego da ih uzme iz Svetske vujekobine br. 1. Mda... Upalim posle opet taj DWE a ono """emisija""" u kojoj dovedoše jednu objektivnu osobu i 3 osobe koje su otvoreno protiv Trampa, uključujući i voditeljku. J'š sve naše probleme i debilizme u našoj EU, daj mi da se bavimo Trampom i cepanjem njegovih dlaka i izjava na pola. Da, to je od presudne važnosti za EU trenutno. Dap...

Realno, degenerisali su se. Žao mi je što je tako, ali to je istina. I sad će divlje životinje da ih kidaju polako, iznutra.

U odnosu na škart koje im šalju Afrika i Azija, čak i onaj stereotipski Prosečan Srbenda iz mima...
images

... je akademik, Isus i pojam vrednoće i integriteta.

Što reče u jednom intervjuu jedan lik iz Turske - "mi smo sav svoj škart poslali za EU, a sad tamo postajemo rastuća većina i guramo svoje interese. Nama dupla pobeda".

Isto važi ii za ostale zemlje koje im šalju horde osvajača - em se rešavaju svog škarta i viška, em upostavljaju kontrolu iznutra. A sve to finansiraju, između ostalog, oni koji su postali sprdnja i uzrečica kad god se pomene neka teorija zavere. A jedan od tih likova bukvalno objavio manifest pod naslovom "zašto dajem 500 miliona za migrante ka EU".

Evropu je jedan deo sveta napravio žešćim boodalama. Meni je lično žao što je tako, ali to je istina. Voleo bih da nije tako, ali tako je.

Mislim da su to dve različite tematike... To što je woke-libealna-tehnokratija napravila od Evrope sa migrantima je druga tema u odnosu na naš odnos sa EU. Naš problem je druge prirode.

Što se migranata tiče pre bi oni uzeli srbe, rumune, bugare da im radimo tamo, ali nas nema više. Onda su se woke-id*** dosetili da mogu da "uvezu" arape, ali nekako nikako da ih pripitome, nisu kompatibilni, jer im izgleda nije samo do para.

Sve ima veze sa svime. Živimo u vreme usiljenog globalizma, u kome prdež plemena u Amazoniji ima odjek na svetske cene kafe - sprdam se malo, ali i nisam daleko od istine, danas je sve usko povezano i na staklenim nogama, a u rukama raznih imbecila.

Woke, SJ i PC agenda su oglupavili Evropljane i pretvorili ih u šonje kakve su danas (kolektivno gledano).

Evo jedne bonus slike, koja se isto može uzeti kao sažetak današnje moderne Francuske:
olypmics.png

E dok se oni sprdaju s ovim (uglavnom prozivajući sebe same, svoju religiju i svoju tradiciju i identitet), životinje nastavljaju da upadaju i da im iznutra nagrizaju carstvo.

Ali biće sve bolje od 10.11. kad zaživi ETIAS. Šalim se, lol, naravno da neće. To samo služi da se uzmu pare i da se prospe priča narodima EU da carinske i bezbednosne službe nešto rade. Kao ono kad na aerodromu otmu i bace flašu vode a ljudi misle da je to spaslo svet od novog 9/11. A sledećeg dana muslidža uzme kamion i pobije isti broj ljudi na ulici, u Parizu ili Berlinu, bez bombe.

Poslednja izmena:
shrug-gif-1.gif

Ja bi im vratio, ali znam da ona ljigava mala p..da (koju i babe šamaraju, s pravom) ne bi Srbiji dala mira narednih 20 godina a tek nam ne bi dala da uzmemo nešto povoljnije i racionalnije kod nekog drugog.

Naši da su pametni i čvršći, rekli bi Franjama da im nađu neku povoljniju ponudu što se aviona tiče (da nam daju da uzmemo nečije Gripene ili tako nešto), a zauzvrat bi im obećali da će Srbija od njih (Franja) uzimati garniture za obnavljanje Beovoza. Eto, na primer... Posle po potrebi, ako ne popuštaju, dodaš i obavezivanje da Murija kasnije opet uzme Citroen kombije, da javna preduzeća uzmu Renault kamione i Citroen kombije, pa ovo, pa ono... i nakupilo bi se dovoljno da se nadoknadi suma za Rafale a da Franje budu namirene.

Poslednja izmena:
Ne znam da li bi ih klasifikovao kao neprijateljske, ali Francuzi odnosno njihove glavešine nas zavlače i sabotiraju već 20ak godina. Najpre odvratni Makron, zatim beše onaj Bernard Kušner i bio je jedan treći lik koji se dugo godina isticao u diplomatiji (a obično protiv Srbije) al ne mogu da se setim sad. Mnoge smrde su se izređale u politici otkad je pratim, teško je popamtiti ih sve, odnosno setiti se...

Meni je i ovo što Makron radi više nego dovoljno da ih smatram da sabotiraju Srbiju, a kamoli još sa Kušnerom i tim trećim magarcem kome sam zaboravio ime...
20+ godina zavlačenja i propagande protiv nas.

Za to vreme, neki drugi narodi koje primaju u milionima (više nego što cela Srbija ikad može da ima) im prave septičku jamu od država i kao sve kul. Bitno samo da se zli, opasni, omnipotentni Srbi drže na kratkoj uzdi i dalekom odstojanju...
Afrikanci koji pricaju francuski su oduvek odlazili u francusku..........kao i svakoj razvijenoj drzavi trebaju im ljudi koji ce da rade poslove koji francuzi nece. Kao meksikanci americi.........
Ne bih se slozio da iko ikog "izjeda iznutra". Svaka drzava ce da krene da deportuje ko im ne odgovara ako budu htele. Smanji malo mrznju Bendere

Odlazili su u nekim razumnim brojkama. Ovo sad je okupaciona sila. Od deportacija neće biti ništa jer su Evropljane pretvorili u SJ i Woke šonje.

A nije mržnja nego činjenično stanje. Ilegalni i divlji migranti koji idu da parazitiraju i čine štetu, su ti koji trenutno najviše razaraju Evropu.

Mada nem' problem ni da neko to smatra i naziva mržnjom. Danas se svako neslaganje mišljenja smatra mržnjom, tako da kako god.

Poslednja izmena:
Vrh