U odnosu na škart koje im šalju Afrika i Azija, čak i onaj stereotipski Prosečan Srbenda iz mima...
... je akademik, Isus i pojam vrednoće i integriteta.
Što reče u jednom intervjuu jedan lik iz Turske - "mi smo sav svoj škart poslali za EU, a sad tamo postajemo rastuća većina i guramo svoje interese. Nama dupla pobeda".
Isto važi ii za ostale zemlje koje im šalju horde osvajača - em se rešavaju svog škarta i viška, em upostavljaju kontrolu iznutra. A sve to finansiraju, između ostalog, oni koji su postali sprdnja i uzrečica kad god se pomene neka teorija zavere. A jedan od tih likova bukvalno objavio manifest pod naslovom "zašto dajem 500 miliona za migrante ka EU".
Evropu je jedan deo sveta napravio žešćim boodalama. Meni je lično žao što je tako, ali to je istina. Voleo bih da nije tako, ali tako je.
Afrikanci koji pricaju francuski su oduvek odlazili u francusku..........kao i svakoj razvijenoj drzavi trebaju im ljudi koji ce da rade poslove koji francuzi nece. Kao meksikanci americi.........Ne znam da li bi ih klasifikovao kao neprijateljske, ali Francuzi odnosno njihove glavešine nas zavlače i sabotiraju već 20ak godina. Najpre odvratni Makron, zatim beše onaj Bernard Kušner i bio je jedan treći lik koji se dugo godina isticao u diplomatiji (a obično protiv Srbije) al ne mogu da se setim sad. Mnoge smrde su se izređale u politici otkad je pratim, teško je popamtiti ih sve, odnosno setiti se...
Meni je i ovo što Makron radi više nego dovoljno da ih smatram da sabotiraju Srbiju, a kamoli još sa Kušnerom i tim trećim magarcem kome sam zaboravio ime...
20+ godina zavlačenja i propagande protiv nas.
Za to vreme, neki drugi narodi koje primaju u milionima (više nego što cela Srbija ikad može da ima) im prave septičku jamu od država i kao sve kul. Bitno samo da se zli, opasni, omnipotentni Srbi drže na kratkoj uzdi i dalekom odstojanju...