Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.205
Pa dobro znači odslužio si, to sam mislio. Zbunio si me malopre, reko zar nisi ti već obavio to.
Da, nekada pišem nejasno na brzinu, na pauzama, kada smognem malo vremena.Pa dobro znači odslužio si, to sam mislio. Zbunio si me malopre, reko zar nisi ti već obavio to.
Eво и званично, десетар из 2. бригаде је погинуо са породицом. Министар је упутио саучешће породицама.I meni pade na pamet da se možda vraćao sa Batajnice.
Inače koliko sam razumeo, i poginuli vozač auta je bio pripadnik VS.
Samo sam dao vidjenje razlike izmedju patriota i izdajnika....a onda si opet deo te iste države, samo je sada OK pošto si ti ta revolucionarna vlast?
Država nije ništa drugo nego napredniji vid udruživanja, što postoji u ljudskom i životinjskom svetu oduvek. Sve to je u ljudskoj prirodi.
ВС се не оглашава у вези тешке саобраћајне несреће у којој је страдала цела породица, већ је улога Управе за односе са јавношћу МО да то чини, а истражни органи и суд одлучују о кривици. Уколико припадници ВС сносе кривичну одговорност, наравно да ће одговарати, подразумева се да осуђени аутоматски губи статус запосленог, уколико је кривично осуђен, а уколико је било пропуста и код других, или надређених, наравно сносиће одговорност.Jel se oglasio neki trbonja iz generalstaba u vezi vojnog kamiona ubice? Ko daje ostavku zbog vozaca pasarsa pod dejstvom alkohola?
Ima li neka junacina u uniformi da kaze gde je bila greska, kako je doslo do sudara uopste? Ili je vojska proglasila neutralnost i prema narodu?
Oce li putujuci cirkus u sarenim uniformama i dalje da putuje od jednog do drugog vasara u cast vodje makar se islo preko tudjih zivota? Uz rakicu il dve za put
Ko ce da garantuje bezbednost i da kontrolise oficire i regrute kada krene pritvor od 75 dana? Jel imamo sistem neki, samopitam
Znaci jeste bio militantan, ili nije? Cim narod zatalasa odmah tenkovi? Ili su to odlike pacifista poput uzora njegovih kojima je to valjda bio nacin da pokazu ljubav prema naroduТо му је била негативна пропаганда за војску, али у духу реаговања марксиста-лењиниста на било које идеолошке девијације у народу. Тако је рађено и у Румунији 2 године раније, у Пољској 10 година раније, тако су реаговали и другови Краингер и Стамболић на Косову 1981. а пре њих и Маршал Тито 1968., a баћушке у Прагу 1968. у Будимпешти 1956. и Берлину 1953.
Da se vojska prošetala tenkovima po Ljubljani danas bi se živelo mnogo bolje.Sloba je prosetao vojsku tenkovima Beogradom, a nije pravio paradu. Nemilitantan lik
Pogledajte prilog 212522
У Словенији су бечки коњушари удари по клинцима од 18 година на служењу војног рока и који нису имали ни муниције за пушке. Преживеле су поскидали голе и послали возом за Београд.
Овог сунчаног дечака који је одвалио идиотлук треба да буде срамота, као и ове што су лајковали. Али пратећи дешавања на форуму, за њих образ и срамота не постоје.