Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 21.608
Pa za tebe je Ukrajina ,,Ukrajina", a onda su valjda po tome i Ukrajinci ,,Ukrajinci" odnosno Rusi.КиМ и не може да се ослободи без промене геополитичке ситуације, без обзира на исход рата у Украјини.
А шта мислиш, да ће се КиМ ослободити миром? Да је хипотетички повратак државе Србије на КиМ повољан исход за Албанце и да ће га прихватити мирно?
Управо ултимативна победа једне стране у овом рату, ето вечерас, би могла значити и спречавање погибије хиљада људи, да не постоје интереси трећих страна да се овај рат што дуже настави и погину хиљаде, па и милиони људи.
Бојим се да ниси информисан у најбољем случају, а са таквим опаскама је боље да останеш на теми о политици.
И још једном бих подсетио колеге да је овде тема ВС.
Takodje, cuvena je i recenica, sa kojom sam siguran da se slazes, da ce se zapad boriti do poslednjeg Ukrajinca.
A posto su Ukrajinci Rusi, zapad ce se boriti do poslednjeg Rusa.
Dakle, pobeda Rusije, koja bi promenila geopolitcku situaciju, samo znaci smrt miliona Rusa.
Hoces milione mrtvih Rusa za slobodno Kosovo? Fino.
Mada, opet ni u toj situaciji ne vidim kako bi to oslobodilo Kosovo.
Rusija koja oslobadja celu Ukrajinu bi samo dodatno mobilisala Evropu, tek bi nas onda stegli i eliminisali svaki ruski uticaj ovde.
Ili mislis da ce posle Ukrajine upasti u Poljsku, Slovacku, Madjarsku... pa na kraju i u Srbiju, gde cemo ih mi docekati i zajedno krenuti na Kosovo?
Znaci, Treci svetski rat i potencijal kraj covecanstva da bi dobili Kosovo?
A sta znam, nesto nisam u tom fazonu, kapiram da ima i drugih nacina borbe osim toga, m?
Rusi bi, na primer, ovako samo kazem, mogli na primer da oslobode celu Rusiju prvo? Razmisljam samo, onako...