[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=774726#p774726:2nmz30zw je napisao(la):
hogar1 » Pon Sep 14, 2020 3:54 pm[/url]":2nmz30zw]U situaciji sam kao i svi da se investitor obavezao da sufinansira odrzavanje parka do kraja izgradnje da bi onda promenio plan, smanjio park za trecinu, prestao da finansira odrzavanje, ugasio firmu koja se obavezala na to, registrovao novu firmu koja gradi solitere od 12+12+17 spratova umesto zgrada od 7-8 spratova, a nama ostavio da placamo punu cenu odravanja parka koji samo klimava plehana ograda odvaja od gradilista na kome ce se divljacki raditi i danju i nocu do 2023. godine, a u kome se igraju deca uz dobru dozu rizika. U situaciji sam da cu verovatno uvek posle svake jace kise da gackam kroz vodu u garazi jer su lose izvedeni radovi u parku i koji 99.99% sam siguran da ne mogu da se saniraju jer bi trebalo pola parka razrusiti. U situaciji da su nam istekle garancije za protivpozarne sisteme, da se kvare garazna vrata svakih par meseci, da puca beton u parku vec posle 2 godine, da jedan od ulaza u garazu nije obezbedjen kamerama, da senzori za osvetljenje u garazi ne rade ili rade polovicno, da je cela prva faza imala ogromnih problema sa parketom...mogao bih ovako jos...poenta je, pored svega ovoga, koga briga sto ce se useliti par meseci kasnije i uzeti malo para za to... sta cemo sa "penalima" za sam zivot u kompleksu sa svim ovim tekucim problemima?