gamora90":3g36l75k je napisao(la):
Svi smo isti ugovor potpisali.
Koncept kondominijuma pruza pomocu ugovora potpunu sigurnost ,isto kao kad vam odredjeni operater pruza usluge za vreme trajanja ugovora.
E sada kada nam je ugovor istekao procedura je da se isti obnovi ukoliko nam odgovara ili raskine u nasem slucaju.
Ali pre raskida i brzih odluka potrebno je da sa novom firmom potpisemo ugovor.
Nase stambene zajednice potpisuju ugovor tacnije upravnik sa izabranom firmom...a kako ja odavde vidim ki nemamo ni upravnika ni frmu ( pricam u ime svoje stambwne)...pa nece niko da radi za dzabe, jos su nas castili par dana.
Kompleks nam sada izgleda kao pustara, sto bi se investitor potresao oko naseg odrzavanja kad nismo ni mi.
Evo jutros gledam ljudi prolaze pored kesa a kanta pored, pa svi smo ljudi mozemo da podignemo i sami sa poda djubre kada smo vec u ovakvoj situaciji.
Pa nismo mi raskinuli ugovor nego je Facility factory raskinuo ugovor sa nama.
Da investitor nije obmanuo stanare svojim lazima da ce subvencionisati placanje odrzavanja do zavrsetka svih faza, mozda se ovo ne bi ni desilo.
Ako je Facility factory jednostrano raskinuo ugovor sa nama, logicno je da ne zeli da nastavi saradnju.
U tom slucaju, profesionalni upravnik i predstavnici stanara su pokusavali na sve nacine da pridobiju neke firme koje bi pristale da odrzavaju kompleks.
Neke od firmi nisu htele da ucestvuju jer ne zele da saradjuju sa ovim "renomiranim" investitorom. Druge firme nece da posluju sa ovim profesionalnim upravnikom. Jedina firma koja je htela i koja je profesionalno pristupila ovom poslu je u procesu potpisivanja ugovora.
Ugovor jos uvek nije potpisan, ne zbog necije lenjosti vec da bi se svim stanarima na neki nacin izaslo u susret. Da budu obezbedjeni kvalitetnim ugovorom, najmanjom mogucom cenom itd itd.
Pokazite malo razumevanja i solidarnosti prema ljudima koji ulazu napore i svoje vreme da i Vama bude bolje.
Da se svi obezbedimo kvalitetnim ugovorom.
Izadjite iz toplog doma i dodjite na neki sastanak i pruzite podrsku ljudima koji ulazu napore da i Vama bude bolje
Sent from my SM-G955F using Tapatalk