ortak koji je kuvar mi je pre dve godine rekao kako "za 10 godina koliko radi nijednom nije napravio telecu corbu od teletine". doduse, nije se stavljala piletina nego svinjetina. naravno, to nije bio njegov izbor, nego vlasnika restorana. i to je prolazilo zato sto su svi to radili. u medjuvremenu se situacija promenila - otvorilo se mnogo novih fensi restorana koji isporucuju ono sto pise u meniju (ciji su vlasnici mahom stranci, naravno) i koji su postavili standarde te sada sve vise domacih restorana prelazi na teletinu u telecoj corbi.
slicna stvar je i sa investitorima i izgradnjom. ovakve stvari prolaze jer, relativno u odnosu na ostatak trzista, oni cak i nisu losi. svi rade ovakve, cak i gore stvari. dok se trziste ne razvije dovoljno da se pojave investitori koji ce postaviti standarde, gledacemo ovakve gluposti sa kontejnerima i parketom. ipak, sa ubrzanim rastom trzista u beogradu, nadam se da nismo vremenski daleko od te tacke.
slicna stvar je i sa investitorima i izgradnjom. ovakve stvari prolaze jer, relativno u odnosu na ostatak trzista, oni cak i nisu losi. svi rade ovakve, cak i gore stvari. dok se trziste ne razvije dovoljno da se pojave investitori koji ce postaviti standarde, gledacemo ovakve gluposti sa kontejnerima i parketom. ipak, sa ubrzanim rastom trzista u beogradu, nadam se da nismo vremenski daleko od te tacke.