Šta je novo?

Voždov Kvart [stambeni kompleks]

nikola1970

Beginner
Učlanjen(a)
26.12.2019.
Pohvaljen
68
Vozdov Kvart - stambeni kompleks

Voždov Kvart je jedinstvena kombinacija kvaliteta i praktičnosti, koncipiran da zadovolji sve potrebe za funkcionalnom stambenom jedinicom koja će Vama i Vašoj porodici pružiti siguran i udoban dom.
Budući kompleks će se razvijati u 4 faze izgradnje, sa ukupno 627 stanova u ponudi. Ono što je danas raritet jeste da su za celokupan kompleks i sve 4 faze obezbeđene građevinske dozvole.

https://vozdovkvart.rs/

eksterijer-3.jpg

S obzirom da imamo temu za komsijski Nemanjin Grad mislim da je korektno da imamo i za Vozdov Kvart.

Ja sam jedan od kupaca, buduce komsije prikljucite se u temu. :)

Ocekivan zavrsetak prve faze je pocetkom 2026.

Pozdrav!

S obzirom da imamo temu za komsijski Nemanjin Grad mislim da je korektno da imamo i za Vozdov Kvart.

Ja sam jedan od kupaca, buduce komsije prikljucite se u temu. :)

Ocekivan zavrsetak prve faze je pocetkom 2026.

Pozdrav!
Svaka cast na kupovini! :)
Kupatila i fasada mi se bas svidjaju, ziveo sam u jednom periodu blizu stepe pa mi je ova lokacija dosta poznata :D

Po meni jedino ne vidim sa sajta da li stavljaju klima jedinice po svakoj spavacoj sobi (npr za trosobne/cetvorosobne stanove)?

Hvala! :)

Da, planira se multisplit sistem, jedna unutrasnja jedinica ce biti ugradjena u dnevnu a ostavice i prikljucak sa jos jednu jedinicu u jednoj od dve spavace sobe :)

Zdravo buduce komsije. Ja sam potpisao predugovor za stan u fazi 2. Izgleda da jos uvek nisu poceli ni sa kopanjem za 2. fazu (rok za useljenje je decembar 2026 u predugovoru, potpisan pre oko mesec dana) ali uzevsi u obzir koliko lepo napreduje faza 1 u poslednjih mesec i po dana, kapiram da ce biti okej.

Nemam neke fotografije koje bi prikazale bilo sta vise od vec postavljenih ali u slucaju da odem do gradilista ili saznam neke nove informacije, postavicu ovde.

Hvala sto si napravio temu @nikola1970!

Koja je sada cena po kvadratu za stanove sa dve spavace sobe?
Razmisljali smo o ovom projektu, ali se dvoumimo zbog investitora kao nepoznanice. (s obzirom da nista nije gradio do sad)
Da li ima i dalje dostupnih stanova u fazi I ili je pocela prodaja faze II?

Koja je sada cena po kvadratu za stanove sa dve spavace sobe?
Razmisljali smo o ovom projektu, ali se dvoumimo zbog investitora kao nepoznanice. (s obzirom da nista nije gradio do sad)
Da li ima i dalje dostupnih stanova u fazi I ili je pocela prodaja faze II?
~ 2850 - 2950 su bile cene (sa PDV-om) trosobnih stanova u brosuri za fazu 2 koju sam ja dobio pre oko 2 meseca. Cena stana zavisi od spratnosti i od orijentacije samog stana.
Ne znam zasto ne apdejtuju sajt, jer i dalje nema faze 2 na sajtu ali prodaja je uveliko krenula.

Za tacnu cenu, kao i za tacnije informacije, savet je da posaljete mejl. Jovana koja radi u prodaji je stvarno jako fina i na sastanku je stvarno svasta od informacija iznela.

Faza 2: 2804 - 3085 (sa pdv-om), trenutno.

Ima u fazi 1 jos nesto malo, 7. i 8. sprat, to ima na sajtu.

Pozdrav svima! Razmatram kupovinu stana u ovoj zgradi i voleo bih da čujem vaše utiske. Kako vam se sviđa kraj i komšiluk? Ima li nekih prednosti ili mana koje ste primetili? Meni se generalno lokacija dopada, ali nisam siguran oko nekih detalja. Recimo, zgrada pošte mi vizuelno baš ne leži.

Zgrada poste je odvratna i koliko sam cuo (nije 100% proveren info) nije u planu za rusenje u skorije vreme nazalost... :)

Pozdrav svima! Razmatram kupovinu stana u ovoj zgradi i voleo bih da čujem vaše utiske. Kako vam se sviđa kraj i komšiluk? Ima li nekih prednosti ili mana koje ste primetili? Meni se generalno lokacija dopada, ali nisam siguran oko nekih detalja. Recimo, zgrada pošte mi vizuelno baš ne leži.
Mislim da je to prilično subjektivno, ali evo mog mišljenja:

Za mene je lokacija super. Blizu je centar, Stadion i Stepa kao mesto za šetnju. Ali, mislim da je mikrolokacija loša.

U neposrednoj blizini nema ništa od sadržaja (bar trenutno). Sa gornje strane ona uska ulica puna kratera, a sa donje fabrika preko puta. Stalno tu stoje neki kamioni koji ulaze i izlaze iz nje. Sa strana isto nema izgleda da će se uskoro nešto menjati.

Premisljam se izmedju Vozdovog kvarta i Nemanjinog grada koji je u komsiluku pa ako moze savet.
Kod Vozdovog kvarta nije obavezno garazno mesto, ali je cena malo jaca.
U Nemanjinom gradu bi mogao da uzmem garsonjeru + garazno mesto, a u Vozdovom kvartu bi mogao da izguram stan sa odvojenom spavacom sobom za 30% vise novca (bez garaznog mesta).

Sta je po vama bolje?

Ja bih uvek pre uzeo stan sa odvojenom spavaćom, nego garsonjeru i garažno. Ne ulazim u mikrolokacije niti koji je projekat bolji, uzeću da su podjednaki.
Stvar je kompromisa, i imaćeš problem sa parkiranjem, ali kvalitet života sa odvojenom sobom mi prevazilazi manu konstantnog cimanja oko parkinga.

Mislim da je to prilično subjektivno, ali evo mog mišljenja:

Za mene je lokacija super. Blizu je centar, Stadion i Stepa kao mesto za šetnju. Ali, mislim da je mikrolokacija loša.

U neposrednoj blizini nema ništa od sadržaja (bar trenutno). Sa gornje strane ona uska ulica puna kratera, a sa donje fabrika preko puta. Stalno tu stoje neki kamioni koji ulaze i izlaze iz nje. Sa strana isto nema izgleda da će se uskoro nešto menjati.
Istina.. Meni se posta ne svidja takodje, kao ni fabrika. Al opet, ako se sruse, sta mislite da ce doci tu? Kapiram Zgrade. I onda vas zaklone npr. Ili napravi se jos veci haos. Ja samo razmisljam. Moozda i nije lose, svakako ce zgrada(e) imati lokale i neki sadrzaj.

Pored sa druge strane, suprotno od poste je takodje plac investitora, i tu ce kasnije zidati nesto.

Ona ulica iznad sa kraterima je tamni vilajet. Ali i to ce doci na red. Samo je pitanje pre ili kasnije.

Premisljam se izmedju Vozdovog kvarta i Nemanjinog grada koji je u komsiluku pa ako moze savet.
Kod Vozdovog kvarta nije obavezno garazno mesto, ali je cena malo jaca.
U Nemanjinom gradu bi mogao da uzmem garsonjeru + garazno mesto, a u Vozdovom kvartu bi mogao da izguram stan sa odvojenom spavacom sobom za 30% vise novca (bez garaznog mesta).

Sta je po vama bolje?
Ovo je baaass zaj**** pitanje.

Tu parkinga nema, to je jasno.
Sa sobom je vec stan.

Uf, zeznuto. Ipak soba. Jedva, ali ipak.

Vrh