Šta je novo?

Voždov Kvart [stambeni kompleks]

nikola1970

Novice
Učlanjen(a)
26.12.2019.
Pohvaljen
66
Vozdov Kvart - stambeni kompleks

Voždov Kvart je jedinstvena kombinacija kvaliteta i praktičnosti, koncipiran da zadovolji sve potrebe za funkcionalnom stambenom jedinicom koja će Vama i Vašoj porodici pružiti siguran i udoban dom.
Budući kompleks će se razvijati u 4 faze izgradnje, sa ukupno 627 stanova u ponudi. Ono što je danas raritet jeste da su za celokupan kompleks i sve 4 faze obezbeđene građevinske dozvole.

https://vozdovkvart.rs/

eksterijer-3.jpg

S obzirom da imamo temu za komsijski Nemanjin Grad mislim da je korektno da imamo i za Vozdov Kvart.

Ja sam jedan od kupaca, buduce komsije prikljucite se u temu. :)

Ocekivan zavrsetak prve faze je pocetkom 2026.

Pozdrav!

S obzirom da imamo temu za komsijski Nemanjin Grad mislim da je korektno da imamo i za Vozdov Kvart.

Ja sam jedan od kupaca, buduce komsije prikljucite se u temu. :)

Ocekivan zavrsetak prve faze je pocetkom 2026.

Pozdrav!
Svaka cast na kupovini! :)
Kupatila i fasada mi se bas svidjaju, ziveo sam u jednom periodu blizu stepe pa mi je ova lokacija dosta poznata :D

Po meni jedino ne vidim sa sajta da li stavljaju klima jedinice po svakoj spavacoj sobi (npr za trosobne/cetvorosobne stanove)?

Hvala! :)

Da, planira se multisplit sistem, jedna unutrasnja jedinica ce biti ugradjena u dnevnu a ostavice i prikljucak sa jos jednu jedinicu u jednoj od dve spavace sobe :)

Zdravo buduce komsije. Ja sam potpisao predugovor za stan u fazi 2. Izgleda da jos uvek nisu poceli ni sa kopanjem za 2. fazu (rok za useljenje je decembar 2026 u predugovoru, potpisan pre oko mesec dana) ali uzevsi u obzir koliko lepo napreduje faza 1 u poslednjih mesec i po dana, kapiram da ce biti okej.

Nemam neke fotografije koje bi prikazale bilo sta vise od vec postavljenih ali u slucaju da odem do gradilista ili saznam neke nove informacije, postavicu ovde.

Hvala sto si napravio temu @nikola1970!

Vrh