Šta je novo?

Viva Residence - [stambeni kompleks]

Prodali su skoro sve stanove za par meseci, ostalo jos petnaestak uglavnom nefunkcionalnih stanova. Zasto bi zurili?

IMG-9ce920c1d0c51e91f5dda4ed3cf426f1-V.jpg
IMG-a03007bd62f9a7d30e7a74c4508f96cd-V.jpg
IMG-37f5dc249f8bb56aaef5649d66893c9f-V.jpg

Da li je neko dobio mogucnost izmene u stanu, sada u fazi izgradnje? Kao i da li neko dobio specifikacije za svoj stan?

Fino je ovo napredovalo, deluje mi da je betonska konstrukcija sad zavrsena.
Vidim na sajtu da je ostalo 13 neprodatih stanova, a kad sam poslednji put sravnjivao podatke RGZ-a ispadao mi je da ima 50+ neprodatih GM. Ja bih rado kupio 1-2 GM, ali zvanicno jos nisu pustili GM u slobodnu prodaju.
@shadestudio da nemas neku informaciju za slobodna GM? Imao sam kontakt jednog agenta iz Kadene koji je radio ovaj projekat ali je on otisao a njegova zamena mi nije odgovarala ni na poruke ni na pozive, poprilicno neprofesionalno...

Fino je ovo napredovalo, deluje mi da je betonska konstrukcija sad zavrsena.
Vidim na sajtu da je ostalo 13 neprodatih stanova, a kad sam poslednji put sravnjivao podatke RGZ-a ispadao mi je da ima 50+ neprodatih GM. Ja bih rado kupio 1-2 GM, ali zvanicno jos nisu pustili GM u slobodnu prodaju.
@shadestudio da nemas neku informaciju za slobodna GM? Imao sam kontakt jednog agenta iz Kadene koji je radio ovaj projekat ali je on otisao a njegova zamena mi nije odgovarala ni na poruke ni na pozive, poprilicno neprofesionalno...
Ni meni nisu odgovorili na 5 mejlova. To na sajtu ne pokazuje pravo stanje, neke stanove puste, a neke ne. Jos posle prve prodaje je bilo dosta nedostupnih, a onda su se cele vertikale pojavljivale kao dostupne. Za gm cena je oko 22500, ja razmisljam da li da kupim ali cekam jos, doduse ja imam pravo jer imam i stan. Ostace mesta sigurno jer mnogi nisu kupili, kao i ja, ali ne znam kada ce ih prodavati.

Hvala na informacijama. Bicu u BG od 10. Jula pa cu otici do Kadene da se raspitam. Cena od 22.5k je OK za mene ali to je kapiram cena za kupce stanova. Pretpostavljam da ce podici cene kada puste GM u slobodnu prodaju. Ne verujem da ce biti ispod 25k mada je i to povoljno sto se mene tice. Ako si kupio garsonjeru koju planiras da izdajes onda se slazem da je pitanje da li ti se isplati da kupis i GM, vecina ljudi koji iznajmljuju garsonjere su studenti i obicno nemaju automobil. Situacija za parkiranje u kraju jos uvek nije kriticna ali je daleko gora nego pre 10-20 godina iako se prakticno nista novo nije izgradilo.

Zgodno je imati mesto uvek, cak i da je student u garsonjeri, moze se iznajmiti samo mesto nekom drugom, pretpostavljam da ima dosta ljudi u okolnim zgradama koji bi hteli mesto.

Kao neko ko zivi na 100m od vive, veruj mi, potrebno je parking mesto samo tako, uzas je za parking. Ako mozes da uzmes za 22.5k i imas novca, uzimaj obavezno. Cak i da tebi ne treba.
U Gvozdicevoj se izdaje platforma za 100e a regularna idu i do 150e. Moje komsije bi ti uzeli mesto regularo za 100e bez da trepnu, a mislim da im ni 150e ne bi bio problem.

Jesu to siporeksom zidani fasadni zidovi?

• Sviđa mi se
Reagovanja: pwl
Secam se pre tacno 2 god bio prodajni dan, sve planulo. Dobar napredak

Vrh