uf kakvu su mi pricu prodavali ovi bliski investitoru/sns-u kao kupi bice ti to top izgradice je za pola godine, dno dnaJako sporo, proslo je skoro godinu dana od pocetka prodaje.
Nema potrebe ni da završe, nisu ludi…idu izbori, pa posle će odluciti…Prodali su skoro sve stanove za par meseci, ostalo jos petnaestak uglavnom nefunkcionalnih stanova. Zasto bi zurili?
Nema nikakvih izmena, to im kao komplikuje projekat.Da li je neko dobio mogucnost izmene u stanu, sada u fazi izgradnje? Kao i da li neko dobio specifikacije za svoj stan?
Fino je ovo napredovalo, deluje mi da je betonska konstrukcija sad zavrsena.Pre mesec dana.Pogledajte prilog 202256
Ni meni nisu odgovorili na 5 mejlova. To na sajtu ne pokazuje pravo stanje, neke stanove puste, a neke ne. Jos posle prve prodaje je bilo dosta nedostupnih, a onda su se cele vertikale pojavljivale kao dostupne. Za gm cena je oko 22500, ja razmisljam da li da kupim ali cekam jos, doduse ja imam pravo jer imam i stan. Ostace mesta sigurno jer mnogi nisu kupili, kao i ja, ali ne znam kada ce ih prodavati.Fino je ovo napredovalo, deluje mi da je betonska konstrukcija sad zavrsena.
Vidim na sajtu da je ostalo 13 neprodatih stanova, a kad sam poslednji put sravnjivao podatke RGZ-a ispadao mi je da ima 50+ neprodatih GM. Ja bih rado kupio 1-2 GM, ali zvanicno jos nisu pustili GM u slobodnu prodaju.
@shadestudio da nemas neku informaciju za slobodna GM? Imao sam kontakt jednog agenta iz Kadene koji je radio ovaj projekat ali je on otisao a njegova zamena mi nije odgovarala ni na poruke ni na pozive, poprilicno neprofesionalno...