Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
"Victory Gardens" - FMP - stambeno poslovni kompleks na Čukaričkoj padini
Ovo je screenshot sa teme projekta "Silva Vidikovac" ciji je rok izgradnje planiran za drugu polovinu 2026 godine, a oni vec zavrsavaju sa postavljanjem prozora.
Dok VG sa rokom za decembar 2025 jos nije stigao ni do 50%.
Juce su mi rekli da ce prvo da useljavaju Ivy, posto ce Olive da kasni 3-4 meseca i da ce ulaz u garazu devinitivno ici i iz M.Jovanovica i Vorhola, izmedju brda i Olive. Za sada kazu 2 nedelje po spratu je tempo
Po mom misljenju, za 15 tak dana ce se jasno
Videti razmak izmedju Olive i Ivy i mislim da cemo napokon videti kuda ce proci ulica koja vodi u Garaze, radi se punim tempom traka do kompleksa je blokirana tokom celog dana.
nisam baš neki građevinac da se razumem u gradnju, ali obilazeći ostala gradilišta, ovi stupci mi izgledaju poprilično tanko... treba naslagati još 7-8 spratova na ove stupce.
možda je sve OK sa ovim ... molim vas ako se neko razume u gradnju da prokomentariše ove stupce.
BELMONDO kod WEST 65 na NBG izgleda kao da su za napravili iz čistog betona. izgleda 2-3x deblje od ovih stupaca
Video sam da sa zadnje strane kopaju brdo. Pitanje koliko je u njihovom placu ali dobro.
Napredovanje je dve nedelje po etazi na zgradi koja je krenula za izgradnjom.
Druga nije vidljiva sa ulice, ne znam ni da li su izbili do nule.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.