Ventilator_BGD
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 05.11.2007.
- Pohvaljen
- 949
malopre sam prosao tuda, ono je nepodnosljivo.
Čitam ove komentare i bukvalno se pitam za koga ti radiš i šta nije u redu sa tobom? Ljudi ukazuju na realan problem, ljudi žive tamo i guše se u kancerogenom dimu svakodnevno i ti im se podruglljivo obraćaš na svaki komentar.Kako si prosao ako je nepodnosljivo? I hoces li opet prolaziti tuda? I za koga radis?
Postavljao si njegovo gostovanje na Pinku, ti koji gostuju na Pinku imaju i moc da rese neke stvare tamo gde se resavaju. Ako hoce.400 stanova prodato.
Premotajte na 5min.
Kako se prikljuciti toj viber grupi?Kvare sreću, ubijaju radost... Ljudi su očajni i besni zbog situacije sa kojom se svakodnevno suočavaju i verujte mi da ćete i sami postati takvi nakon par meseci udisanja otrova ako se ovo ne reši. Oni udaraju u zid kome god da se obrate, dok vi, budući stanari novog kompleksa, pišete ovde kako VERUJETE da će biti rešeno jer oni garantuju da hoće. Zašto ga onda ne rešavaju zbog 15k ljudi koji već žive ovde tolike godine? Ovo je gorući problem i mi ne možemo da čekamo da se novi kompleks izgradi i pozivamo sve buduće komšije da se uključe u našu borbu sa ovim. Postoji viber community i dobrodošli ste tu. Budite uvereni da niko ne želi da vam kvari sreću, svi samo žele da udišu čist vazduh i da živimo u normalnoj državi ne bismo morali uopšte da raspravljamo o ovome.
I ja sam kupila svoj prvi stan na Čukaričkoj padini zbog lokacije i povoljne cene u tom trenutku, pa sam se onda suočila sa realnošću koje nisam bila svesna jer se nisam dovoljno raspitala. Zdravlje je najvažnije, i ako mi je ono ugroženo, nije mi mnogo bitno što imam svoju nekretninu. Osim toga, savest mi ne dopušta da je prodam nekoj drugoj porodici s decom, da se oni kasnije truju i guše u dimu umesto mene.