Ako nije dostupno ne znaci da je prodano.
Sukcesivno se pustaju u prodaju da mogu da utrape stan sa pogledom na brdo i bez sunca pa ka bolje orjentisanim.
haha
ma biće, samo je pitanje godine (decenije).
svi su rekli "obilaznica oko Beograda neće biti nikad" ... dovršena je, samo kasne sa rokom 20ak godina... i više...
Ko bi kupio stan sa pogledom u brdo ako moze po istoj ceni da dobije stan sa drugom orjentacijom po istoj ceni. Niko. Zato i nije tako. Zato se sukcesivno pustaju stanovi u prodaju. Pricam kako inace rade uvek volim da se ogradim da to mozda nije ovde slucaj.ok...nisam baš ovde iskusan... jel onda te bolje stanove prodaju po višim - istim - nižim cenama od kako si rekao "stan sa pogledom na brdo i bez sunca" ?
Ko bi kupio stan sa pogledom u brdo ako moze po istoj ceni da dobije stan sa drugom orjentacijom po istoj ceni. Niko. Zato i nije tako. Zato se sukcesivno pustaju stanovi u prodaju.
Stvarno ne znam sta ce se nuditi 17.11.hoćeš da kaže da će se po trenutnoj ceni , moći 17.11. dobiti bolji stan ?
Do juna jel ce ocistiti komplet?Dugo Deluje da trenutno pažljivo rastavljaju samo hale koje nisu u upotrebi duže vreme i to radi reciklaže. Razne selekcije KK Crvena Zvezda i dalje igraju utakmice tamo (izvor https://www.ksb.rs/).
Poceli su jutros kamioni da odvoze i bageri da kopaju uz brdo. Koliko sam vido sklanjaju se slojevi betona trenutno.
uradili su studiju izvodljivosti koja je rekla da je bezopasnoА шта ће са овим далеководима? То је високи напон, има електромагнетног зрачења.
oko 10 novih stanova su ubacili , 4 jednoiposobna ( 1 spavaća soba) , 4dvoiposobna (2 spavaće sobe) i mislim 2 ili 3 troiposobna (3 spavaće sobe).A jel su otvorili ponudu nekih novih stanova?