NikolaStojkovic92
Beginner
- Učlanjen(a)
- 30.09.2023.
- Pohvaljen
- 5
Znaci rusice i halu ?Jeste, sa donje strane je jasnija slika.
I halu sa donje strane ulice poceli da skidaju krov.
Znaci rusice i halu ?Jeste, sa donje strane je jasnija slika.
I halu sa donje strane ulice poceli da skidaju krov.
Na celoj parceli je mnogo hala.Znaci rusice i halu ?
Napreduje rusenje znaciIzvinjavam se, slikano u voznji. Duz Endija sruseno sve osim skroz donjeg objekta. Vidi se da je u toku rusenje inostalih objekata u sredini parcele.
Hahaha ne znam na koga mislis, kao sto vidis nema nikoga ispred mene.Prezivecemo bez fotografija, neko koga udaris dok slikas u voznji nece.
Pre neki dan sam ih kontaktirao i rekli su mi da su bas ti stanovi okrenuti prema brdu i bez sunca skuplji u odnosu na one koji gledaju na ul.Endija Vorhola. Jeste da je zgrada sa te strane za nijansu lepsa, ali ako je ta strana bez sunca onda ne znam koliko dobro tu uzeti stan u odnosu na onu ulicnu stranu. A i nece imati pogled na brdo kada se zavrsi ceo kompleks jer taj pogled na brdo ce zakloni zgrada koja je planirana iza zgrade IVY.Ko bi kupio stan sa pogledom u brdo ako moze po istoj ceni da dobije stan sa drugom orjentacijom po istoj ceni. Niko. Zato i nije tako. Zato se sukcesivno pustaju stanovi u prodaju. Pricam kako inace rade uvek volim da se ogradim da to mozda nije ovde slucaj.
Mada iskreno ne zna se koja strana je kriticnija.
Glavna ulica je jako prometna jer vodi na magistralu.
Sa zadnje strane je brdo.
Sporedna ulica i pogled na rastinje i divlja romska naselja.
Ostaje pitanje kolimo ce objekti biti udaljeni unutar kvarta. Desava se ako neko ima 65" i vise da ne moras da kupujes svoj tv...
Nisam video da ce u zgradama biti cuvar 24/7 tako da nisam pitao koliko ce biti mesecno odrzavanje zgrade. Da li neko ima tu infomaciju?
kako misliš?naišli su na stenu, izgleda da će morati malo da menjaju projekat
Endi Vorhol je veoma bučna ulica. ne znam da li si stajao na toj strani , baš je jaka buka.@do_ob Hvala ti.
Sta mislis ceni kvadrata i to sto je skuplja zadnja strana kojoj ce pogled biti zaklonjen novom zgradom i koja ce potencijalno imati manje svetlosti u odnosu na onu stranu koja gleda na Endija Vorhola i koja je jeftinija?
Nikako mi nije jasno zasto je to tako.
Neće premeštati ali moraće da menjaju projekat, što vuče novu građevinsku dozvolu ako uspeju to da reše uopšte.meni su rekli da će biti oko 0.7 - 1.0€ po m2 stana i da će biti čuvar. čak su mi rekli recepcija gdje će biti dostavljana i pošta (ok, možda hoće s obzirom na cenu stanova i održavanje)
kako misliš?
gde su naišli? OLIVE ili IVY?
premeštaju objekat ili ????