To su bile samo kamere za nadzor, sada stavljaju i ove za merenje brzinePa da ali bila je na razdelnom ostrvu i skinuta je tokom ovih radova.
E moj prijatelju, kakva su ostala gradilišta ovo će biti super ako završe do septembra ili tokom septembra.Njima za 2km ulice treba 6 meseci i još traju radovi. Ne znam da li su meni očekivanja prevelika i ovo je ozbiljniji posao nego što izgleda? Neka mi neko kaže da se nerviram bez razloga.
Zar ovde nisu već kopali prošle godine? Koliko tih kablova ima?Pogledajte prilog 169638Pogledajte prilog 169639
Постављен је кабл скоро до раскрснице са улицом Вука Врчевића и Подруговићевом, кренули си и из правца Карабурме са постављањем истог
Jesu, kopali su 2021 čini mi se, isto postavljali strujne kablove, od ostrva posle raskrsnice sa Vuka Vrčevića pa u pravcu Karaburme.Zar ovde nisu već kopali prošle godine? Koliko tih kablova ima?
Baš na ovom mestu pa dole ka Bigu su kopali i to je trajalo mesecima, a kopano je u traci do razdelnog ostrva? Sad verovatno kopaju da ga centriraju
Isprekidane razdelne linije od Vojvode Micka pravac ka Bogosloviji deluju jezivo i konfuzno. Takoreći žali bože, ni pravu isprekidanu liniju nisu uspeli da pogode da se gađa.
Inače kad asfaltiraju ono parče kod autobuskog stajališta onda će se samo prebaciti na drugu stranu jer moraju i ono parče ostrva sa druge strane da urade.
Realni rok ovim tempom od danas 1 radnik u bageru trojica pored je oktobar-novembar.