Taj most je trenutno takav da po njemu idu automobili, pa cak i tramvaj.Ok je pešački most na koji se penjete uz stepenice, da nema fizički pristupa vozilima
Mogucnost da se otvori za automobile ce biti otvorena.
Taj most je trenutno takav da po njemu idu automobili, pa cak i tramvaj.Ok je pešački most na koji se penjete uz stepenice, da nema fizički pristupa vozilima
Zato sto nema puno drugih zelenih opcija u gradu, nazalost.Чему приступ острву током целе године? Коме се иде до њега ван сезоне понтона има чамце.
Ne mora i neće postati. Postaće Beogradski Menhetn, ako dopustimo da zavisi od Grada.
Ponekad imam utisak kao da su neki ljudi odsečeni od realnosti po nekim pitanjima.
Zato sto nema puno drugih zelenih opcija u gradu, nazalost.
Како нема, па зар је мали сам парк Ушће? Немамо Кошутњак са Топчидером, Аду Циганлију, Звездарску шуму, сво оно зеленило уз Дунав на Банатској страни, Бојчинску шуму, Миљаковачку шуму, мали је Калемегдан??Zato sto nema puno drugih zelenih opcija u gradu, nazalost.
Mi svakako ovde mozemo samo da teoretisemo kako bismo voleli da se (ne)uredi VRO, pa u tom kontekstu su i moji komentari.
Nece sigurno trenutna vlast da procita moj predlog, da im se svidi i da ga prihvate. Njima ako bude u interesu da sagrade Menhetn, to ce i uraditi.
Mali je park Usce, a pitanje je kakav ce tek biti u buducnosti s obzirom na planove o tocku, muzejima itd.Како нема, па зар је мали сам парк Ушће? Немамо Кошутњак са Топчидером, Аду Циганлију, Звездарску шуму, сво оно зеленило уз Дунав на Банатској страни, Бојчинску шуму, Миљаковачку шуму, мали је Калемегдан??
Шта ти тачно са ВРО фали?
Zato sto nema puno drugih zelenih opcija u gradu, nazalost.
Nece sigurno trenutna vlast da procita moj predlog, da im se svidi i da ga prihvate. Njima ako bude u interesu da sagrade Menhetn, to ce i uraditi.
Где мали парк Ушће? Има површину као цео Дорћол са Зереком, а са оним шумарком око СИВа је велик као цела општина Стари град.Mali je park Usce, a pitanje je kakav ce tek biti u buducnosti s obzirom na planove o tocku, muzejima itd.
U pravu si da situacija nije toliko kriticna sa zelenim povrsinama, ali kao sto neko rece na NBG strani jeste.
Mada bih ja vise zelenila svuda, toga nikad nije dosta.
Pa zbog projekta hotela jugoslavijaЧему приступ острву током целе године? Коме се иде до њега ван сезоне понтона има чамце. Pa zbogTo je zbog hotela jugoslavija
Kakve veze imaju čamci sa mostomDošljak wrote:
,,...Чему приступ острву током целе године? Коме се иде до њега ван сезоне понтона има чамце... ,,
Bezsmisleno mi je više iznositi razumne argumente
Hajde da idemo tim putem da otvorimo novu temu ili novu anketu
-Uklanjanje prevlake do ade Ciganlije-
Možda nas taj i takav put odvede negde daleko u boljitak.
Bezsmisleno mi je više iznositi razumne argumente
Ne lupaj…hejtuje tr svi a svi ziivs mi će da šetati u tamo + konacno da neko krene nesto sa tim ratnim ostrvom u americi bi napravili oblakodere i bio.bi najskuplji m2Koме ван сезоне моста фали амбијент ВРО, нек пређе Панчевац, сиђе на насип и са њега се спусти ка Дунаву. Исти је осећај.
Земљаче, узми прво буквар и преслишај се пре него што хоћеш нешто да напишеш.Ne lupaj…hejtuje tr svi a svi ziivs mi će da šetati u tamo + konacno da neko krene nesto sa tim ratnim ostrvom u americi bi napravili oblakodere i bio.bi najskuplji m2
Такав концепт је далека прошлост у цивилизованом Свету, па чак и у Америци. Изгледа да се у протеклих тридесетак година десио некакав преокрет, који ти је промакао. Наиме, сада се, где год је то могуће сиво мења зеленим. Верујем да би скоро свака цивилизована светска метропола до пре 30 година, урбанизовала "своје ВРО". Сада - ни под каквим околностима.Ne lupaj…hejtuje tr svi a svi ziivs mi će da šetati u tamo + konacno da neko krene nesto sa tim ratnim ostrvom u americi bi napravili oblakodere i bio.bi najskuplji m2
Kao uostalom što je i plan sa Central parkom, samo se čeka da prođe period međusobnog optuživanja predsedničkih kandidata za krađu na izborima.konacno da neko krene nesto sa tim ratnim ostrvom u americi bi napravili oblakodere i bio.bi najskuplji m2
Наравно, против сам урбанизације, то се никако не би смело дозволити, такође и већ постојећих објеката на острву, па и плажа ми је некакао њах, али забрана приступа баш.. Нити једно острво код нас нема забрану приласка, а и зашто би, то су јавна добра.
Мислим да мени неко забрани приступ не знам, Бањичкој шуми, Хајд парку или Кошутњаку, осећао бих се прилично..Чудно.