"Nisi mi rekao zašto ne", evo da pojasnim, ljudi koji dizjaniraju kola nebi odjednom odlucili da batale svu tehnologiju koja se razvila za 70 godina zbog nostalgije...... ljudi koji rade sa racunarima nebi zamenili danasnju tehnologiju i razvoj quantum computing-a u ime nostalgije za commodore 64...... doktori nebi sekli noge testerom zbog nostalgije za srednji vek e pa sto onda mora da pati arhitektura, sto teorije koje su razvijene tokom 70 godina od strane velemajstora poput le corbusier wright-a itd itd mora da budu odbacene u ime neke teorije arhitekture koje je bavi samo kako je zgrada nekada izgledala, a ideje o komunikacijama kroz zgradu,o arhitekturi po meri coveka......
ova zgrada je bila nekad stepenica u razvoju arhitekture koju smo davno prosli, lepa je, steta sto je nema, ali kobajagi smo mi sada dostigli jednu uzvisenu svest o tome kako kreiramo objekte koja ne prihvata kao resenje kopiranje zgrade koja je postojala 1930 tih....
ova zgrada je bila nekad stepenica u razvoju arhitekture koju smo davno prosli, lepa je, steta sto je nema, ali kobajagi smo mi sada dostigli jednu uzvisenu svest o tome kako kreiramo objekte koja ne prihvata kao resenje kopiranje zgrade koja je postojala 1930 tih....