Tako je bar bilo najavljeno.marko18":1hj4zpb6 je napisao(la):Не знам само да ли ће ту бити само ватрогасци,или ће и Управа за ванредне ситуације ту да буде?
boca-ica":3vv5ynu1 je napisao(la):Jutros na studiu ,,B,, rekoše da su aktuelne 22 lokacije na NBgdu za Vatrogasnu stanicu Novi Beograd... kako sad to ?
Trentno ako se ukaže potreba za intervencijom , gledajuci stanje Beogradskih mostova
jedinini spas Novobeograđani mogu očekivati od Zemuna ili kiše :lool: a ide vrelo leto.....
hm....
Bilo bi interesantno i videti fotografije vatrogasnih stanica u svetu da nam ne uvale običnu kamionsku garažu...
ma ne....Ne sumljam u izbor projekta favorita na konkursu staklorezačke komisije :laugh: :lool: :laugh:
bg259":1ymg4arq je napisao(la):fali mi recenica..... ona slika moderne stanice po meni je malo preterana za svrhu
a za tvoju ideju relja moje misljenje je sledece, nema natrag... izgubili smo zgradu idemo dalje.... nema svrhe pokusati da napravis isto iz pocetka... ali steta da je nema i da je hangar ostao zarobljen oko prosecnog developer komplkesa koji se zove airport city.....