Izgleda da pojedinci ovde nemaju uopšte društveni život , ili im je vrh društvenog života odlazak do lokalne prodavnice i blejanje na klupi ispred zgrade sa društvom , obzirom da zdušno zagovaraju blokiranje ulica.
Što se tiče vikenda , osim što se ide na posao (zamisli ima i toga) , ima dosta stvari koje se odrađuju vikendom. Naprimer , ide se do pijace , pa do tržnog centra (ne jedino i isključivo da bi se blejalo , što je popularno među mlađom populacijom) , ide se u goste kod prijatelja ili rodbine , ide se u pozorište ili bioskop , ide se u nabavku do nekog marketa , ide se do neke prodavnice tipa "uradi sam" da se kupi šta je potrebno za popravku stvari u kući , ide se na sportska dešavanja , čak zna i da se ide i kod lekara (da , verovali ili ne , postoje i lekari koji normalno rade vikendom , a to znam zbog majke kojoj zakazuju da dođe na pregled vikendom , ne privatno , već u državnu kliniku ili dom zdravlja) , ako je lepo vreme napolju ide se do Ade , na Avalu ili Košutnjak... , ide se na kurs (najčešće stranih jezika ili kompjutera) , vežbe na fakultetu (imao ih vikendom u vreme kad sam studirao) , itd.
Drugo , što kaže Bender , nije to samo vikendom , a opet i da je samo vikendom , pa mnogo je , pogotovu što mi u Beogradu nemamo alternativu u vidu metroa kao rešenje za zakrčenost ulica , kao što to ima London , već imamo rešenje u vidu pešačenja , idenja kolima ili kruženja sa gradskim prevozom. Meni , koji gotovo da i ne koristim kola , već u 95% slučajeva idem gradskim prevozom , i te kako smeta kada na željenu lokaciju ne mogu da stignem na najbrži način , nego moram tri put više vremena da potrošim idući zaobilaznim putem , zato što prevoz ne ide određenom ulicom koja je meni potrebna , jer je iz nekog razloga zabranjen saobraćaj u istoj , uglavnom na duže.
Treće , izgleda da je postala opsesija da se izvrću izgovorene (u ovom slučaju napisane) reči , i da svi koji se protive zatvaranju ulica predstave kao homofobi , autolobisti i sl.
P.S.
Živeo društveni život (van 24 / 7 blejanja na društvenim mrežama) , smrt redovnom blokranju ulica više dana u nedelji.