Rađeno je levo od ulaza , što se i vidi na fotografijama @DzonTravolta. Ranije tu nisu bila vrata (zid od staklenih vrata).Oni nisu ni zapoceli renoviranje Usca sto je trebalo da pocne prosle godine?
Rađeno je levo od ulaza , što se i vidi na fotografijama @DzonTravolta. Ranije tu nisu bila vrata (zid od staklenih vrata).Oni nisu ni zapoceli renoviranje Usca sto je trebalo da pocne prosle godine?
Ja sam znao, i platio sam parking, ali me skorije nece videti tamo. Oslobadjaju 1h, ali to moras na recepciji da trazis prilikom placanja.Problem je posle radnog vremena kada se zavrsavaju predstave. Naime, mnogi ne znaju da moraju da plate parking jer su ostali vise od 2h, a svi koji idu u bioskop prekorace 2h.
A mislim da tada radi samo jedan izlaz i onda neko dodje kolima do rampe i shvati da mora da izadje i plati parking na salteru.
Iskreno, mogli su da oslobode posetioce bioskopa placanja parkinga, ali svaki dinar im je bitan.
Koji je ovo put da najavljuju početak rekonstrukcije?UŠĆE Shopping Center najavljuje početak radova: Rekonstrukcija donosi nov izgled i još bolju ponudu
UŠĆE Shopping Center započeo je ambiciozni projekat rekonstrukcije koji će trajati nešto više od godinu dana i doneti unapređenje operativnog funkcionisanja centra, uz fokus na estetiku, obogaćujući postojeće sadržaje i ponudu novim segmentima i brendovima.n1info.rs
Kad vas kupuje united @Igor ?FOTO: Kako će izgledati tržni centar Ušće posle rekonstrukcije
Tržni centar Ušće na Novom Beogradu biće rekonstruisan u narednih godinu dana, a radovi će se odvijati bez zatvaranja objekta, piše Beobuild.n1info.rs
N1 voli Beobuild @Igor
Izgleda kao Ada Mall bukvalno zbog ovih drvenih k*****a po plafonima. Food court izgleda identicno. Il ista dizajnerska kuca?FOTO: Kako će izgledati tržni centar Ušće posle rekonstrukcije
Tržni centar Ušće na Novom Beogradu biće rekonstruisan u narednih godinu dana, a radovi će se odvijati bez zatvaranja objekta, piše Beobuild.n1info.rs
N1 voli Beobuild @Igor
Nije, ali su radili dosta trznih centara. Ovo ti je manje vise "trend" tako da svaki mall izgleda isto.Izgleda kao Ada Mall bukvalno. Il ista dizajnerska kuca?