Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da to je to parohijski dom crkve sv. Marka
a unutra su jako vidne mnoge protekle godine montaznog objekta, bez obzira sto se 99% svestenika i podosta driugih trude svojom prijatnoscu ( ne pitaj za onaj 1% )
pa da nisu stavili Cara Dusana ispred palate pravde gde mi se arhitektonski nikako ne uklapa mogla bi njegova statua. ja samo kazem to kao ideju. retka su prostrana mesta a bez saobracaja u Beogradu na koja bi se mogli smestiti klasicni istorijski ili verski spomenici. a slazes se da ima primera u svetu, nije da nema (cak i ispred hrama kod nas).
Ako ce trg biti pesacki ja sam vise za neku manju fontanicu sa cesmama u sredini
Em moze da se pije voda, em tako da osvezava i hladi tako veliku povrsinu trga
A mali spomenik tj figura moze i iz fontane da viri
sto je daleko proporcijalno bolje jer akcenat dominacije na trgu ostaje na hram
po kojem se i trg zove
To sto su nasi narodni poslanici otudjeni i napravili zabran od zgrade to je posebna prica u bundestag mozes kad oces i da razgovaras sa poslanicima zarzliku od nasih zadriglih
Ово са рендера ми се не допада баш, делује некако као плато испред неке институције где ће омладина да испија пиво, а не као трг испред неке битне цркве. Можда боље да су одрадили некакав мозаик на плочнику у складу са самом црквом, да направе један такав кутак у граду и да не гурају ту хај тек мега гига расвету на све стране, као да немамо историју па сада буџимо нешто.
Још колико делује нема асфалтне подлоге, има плоче брзо да се испреврћу.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=499328#p499328:34z3p15q je napisao(la):
And7rey » Sub Dec 09, 2017 1:51 pm[/url]":34z3p15q]Dobro vidim da će na sredini biti behaton?
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.