Hm... ne znam da li sam jedini ali meni ne radi RSS za forum.Steva":3cwz7z4s je napisao(la):RSS Feed je sada aktivan i za forum
Ni meni nešto neradi hmm... skloniću ga privremeno.Milance":1p58exfn je napisao(la):Hm... ne znam da li sam jedini ali meni ne radi RSS za forum.Steva":1p58exfn je napisao(la):RSS Feed je sada aktivan i za forum
Vesti su ok.
hehe e bas sam hteo i ja Nenada da pomenem a i ti se Dragane dobro drzisdragan":9g3wkcpg je napisao(la):Možda je prerano ( kao što napisah) i malo potrebna ta novotarija.
Sve Mi pratimo i znamo, a neki od Nas i 'spavaju' na forumu,tj. nejdu ni kući.
Jel tako, Nedane? ..
Nisam mislio u tehničkom smislu, već da li ima dovoljnoSteva":49u134lz je napisao(la):nije prerano, možda je čak i kasno pošto je ta "novotarija" već
odavno implementirana u skoro svim ozbiljnijim sajtovima...
Tanx..Steva":3ftlnsbg je napisao(la):Za projekte je malo zaj****, pošto se oni updatuju, tja menjaju se datumi sa zadnjeg osveženja, a rss feed registruje samo zadnje ubačene projekte (a ne registruje promenu datuma).
Videću i to da sredim
Pa me onda "napadas" kad sam najslabiji - u snu?dragan":1ggdzgy7 je napisao(la):Nenade, pa moram i noću da postujem, jer danju (od 8-24h)
čim stavim tačku na moj post, ti već kucaš 'repliku'.
Ako neko zna koja je to prateca oprema za carape?16:40 | Izvor: B92, Beta
Zrenjanin -- Italijanska kompanija Pompea otvorila je fabriku čarapa i prateće opreme u Zrenjaninu.
Izvor: DanasU skladu sa Zakonom o putnim ispravama Vlada je odlučila da cena za izdavanje novih pasoša, koje će početi od marta sledeće godine, ostane 1.000 dinara. Osim toga, izdavanje pasoša u inostranstvu koje sada košta 195 evra, pojeftiniće i koštaće 25 evra. Potpredsednik Vlade Srbije najavio je da će do kraja godine dobiti i zakon o strancima.