Pomagao drugaru skoro oko uselenja u novogradnju, bukvalno svega par stanova se uselilo, nije investitor još predao ni za prenos struje, kad na ulaznim vratima obaveštenje od profesionalnog upravnika da saziva sednicu skupštine stanara. Kako su se lepo utalili, nisu još ni svi stanovi useljeni pa će verovatno da probaju na foru da dobiju potpise za imenovanje prof upravnika. Posavetovao sam drugara, pošto ne želi da plaća prof.upravnika, da organizuje sastanak useljenih stanara dan ranije pa da ih preduhitrite u registraciji stambene zajednice
Ne znam kako misle da provuku nešto na mala vrata nekim dogovorima... Kažu komšije iz 2. zgrade koja je već useljena da im je to prošlo kod njih i sad muku muče da smene prof. upravnika (ne znam da li je iz redova renomiranih) jer je pola stanova izdato i ne znaju vlasnike.
Ne znam kako misle da provuku nešto na mala vrata nekim dogovorima... Kažu komšije iz 2. zgrade koja je već useljena da im je to prošlo kod njih i sad muku muče da smene prof. upravnika (ne znam da li je iz redova renomiranih) jer je pola stanova izdato i ne znaju vlasnike.