Većina sajtova upravnika su nešto zbrljano radi reda, i mene bi bilo sramota da imam takav sajt. Imam znanja da mogu da sklepam osnovni Wordpress sajt i ne bi mi bio prevelik problem da isti napravim, ali džabe ako ne možemo da prihvatimo više zgrada jer će doći do gubitka kvaliteta usluge. U ovom trenutku to nam treba, ali kada bude situacija odlučićemo se za solidan sajt.21.vek je i živimo u 2024.godini. Sajt je nešto osnovno, kao kad registrujete firmu u apr-u. Svakako i pored preporuka drugih imajte sajt, makar to danas može jeftino i vrlo povoljno da se uradi (baš jeftino). Da zamolite i nekog na forumu podigao bi vam wordpress sa najosnovnijim informacijama koje se tiču tog posla. Pa danas veće stambene zajednice imaju svoje sajtove...
Prošlo je zlatno vreme sajtova, to kažem kao neko ko poseduje svoj sajt. Uglavnom se više posećuju Instagram profili koji su besplatni uglavnom osim što koštaju vremena da se pravi sadržaj.
Što se tiče jedne velike firme koju pominjete ima veoma dobar sajt, ali nisam našao posle 5 minuta traženja nijedno ime profesionalnog upravnika, ali vidim da se bave prodajom nekretnina i da imaju firmu za čišćenje, a i hotelijerstvom. Sve u svemu utisak je da je to velika kompanija koja se bavi profesionalnim upravništvom da bi zatvorili "krug" usluga, povećali opseg klijenata kojima mogu prodati povezane usluge i povećali profit, a ne jer zaista veruju u tu ideju.