Razumem, ali koliko razumem ti nisi upravnik nego stanar. Ovo je mala firma gde zapošljavanje jednog novog radnika je znatno promenilo dinamiku, nije to isto kao neka xyz firma koja ima 20 upravnika i 1000 zgrada.Meni su sve to izgovori. Sajt je danas nešto osnovno, ali vi bolje znate. Ako vam treba radne snage zaposlite,da ne trpi kvalitet. Srećan rad.
Mislim da to nije realno, to bi jedino mogao neki držani organ kao PKS da vodi. Bili ste na seminaru za profesionalne upravnike ili nekom drugom?Sviđa mi se ovo da napracite sajt za profesionalne upravnike, pa da objavljujete iskustva i korisne informacije. Kada sam bio u Privrdnoj komori Srbije na seminaru, napisao sam na predlozima da naprave Facebook grupu i da to bude zvanična za Srbiju, ali ništa od toga.
Pa i mislio sam da ga drži i održava PKS, pa barem da vidimo i mi smrtnici šta se sve dešava u praksi.Mislim da to nije realno, to bi jedino mogao neki držani organ kao PKS da vodi. Bili ste na seminaru za profesionalne upravnike ili nekom drugom?
Nevezano za ovo, ali vrlo lako probije termostat - grejac nabije temperaturu na 200 stepeni, FID-ovka nepostojeca i eto ti bombe.Na koji fazon je kvar na elektricnim instalacijama izazvao eksploziju bojlera?
Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk
Nama više ni ne najavljuje, samo se iznenadiš na Infostanu. Faktura, šta je to, mi je nikad nismo dobili do sad.Upravnik vas potkrada, promenite ga.
Pa koliki broj stanova vam čini kvorum ako ste proglasili one koji ne dolaze nedostupnim?
Jel imate sednice uopšte i kako ste dozvoli da upravnik bez odluke stanara radi bilo šta? Trebali ste da reagujete odmah kada niste dobili prvu fakturu.