V
Vračarac
Guest
Ja sam upravnik u mojoj zgradi i meni su bili ljudi iz Telekoma pre par meseci i pitali da im potpisem za uvodjenje optike. Dakle za uvodjenje optike bio je dovoljan potpis mene kao upravnika a dalje koriscenje usluga ide po stanu uz ugovor ko hoce opticki net logicno . Ne znam kako je za kablovsle operatere ali verovatno isto kao i ovde dovoljno je da upravnik potpise dozvolu za radove jer dobijena su veca ovlascenja ne mora kao ranije za svaku glupost da svaki stanar daje potpis.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=625824#p625824:2ebjilfe je napisao(la):SerbPacker » Sre Maj 29, 2019 2:50 pm[/url]":2ebjilfe]Danas sreo komšinicu i kaže mi da su joj juče bili na vratima neka lica koja su se predstavi li kao službenici jednog kablovskog operatera i pitali je da li može da im da kontakt upravnika sz.
Pošto je kod nas profesionalni upravnik ona ih je uputila na firmu kojoj on pripada.
E sad meni je jasno da oni "hoće da uđu u zgradu", ali me zanima da li upravnik može nešto van stanara da odluči?
Ja lično nemam ništa protiv dolaska novih operatera, ono što me zanima je kakav ugovor se potpisuje sa njima u vezi sa radovima u zgradi koje će da obavljaju.
Pošto su u prethodnoj zgradi gde sam stanovao monteri probušili vodovodne instalacije.
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk