Pera Betmen
Novice
Svaka čast!! :kk: :kk: :kk:
Mislim da treba gledati samo ove stubove većih preseka, ne i privremene stubove za naguravanje.Kartograf":3avk52dc je napisao(la):btw, jel vam se cini da se most nekako previse spusta na NBG strani, nagib ovih stubova mi govori kao da ce se spustiti skroz na tlo... A tu treba da ide petlja na Jurija Gagarina...
na ovim slikama odozgo su mi ti stubovi nekako premali...
Prolazio sam tim delom mislim da ne ide prenisko jer ide iznad one benzinske pumpe pre buvljaka i jedna traka za ukljucenje u jurija gagarina ide oko nje.Koliko znam petlja na NBG strani ce biti identicna kao na onim renderima za ump sa beolandovog sajta.Kartograf":3ccaa2yw je napisao(la):btw, jel vam se cini da se most nekako previse spusta na NBG strani, nagib ovih stubova mi govori kao da ce se spustiti skroz na tlo... A tu treba da ide petlja na Jurija Gagarina...
na ovim slikama odozgo su mi ti stubovi nekako premali...
Ja ga vrebam zadnja tri dana po onoj vrućinčini, a onda juče s posla i cap upecah ga ...boris":38pbdyv0 je napisao(la):preduhitrio si me
U sledeći segment ugrađuju vođice za kablove, uslikao sam u nedelju kako ih pripremaju (podešavanje uglova itd.)stek":38pbdyv0 je napisao(la):a kada ce prvi kabal da se nakaci na pilon big_smile
ne tako glasno....beaver":24ipykmb je napisao(la):Озбиљно, како ће онда моћи бициклом до Аде са Новог Београда, а преко новог моста?
Pa lepo...predjes most - ceo, pa se lepo spustis na obalu i onda na Adu kao sto bi ljudi i iz centra biciklom...kao sto se radi i danas. Mislim, vozis bicikl rekreativno, zar ne? sta ce da ti fali?beaver":mci0cgrx je napisao(la):Озбиљно, како ће онда моћи бициклом до Аде са Новог Београда, а преко новог моста?
Људи, хвала на одговорима.