relja":12qn8lwe je napisao(la):+
Jel može neko objašnjenje šta se zapravo vidi na fotografijama 4,5 i 8?
mt:s":f2vjk5n7 je napisao(la):Sto se tice slika za oktobar, moze to mnogo bolje.... :notok:
Cini mi se da su ove slike postavili, cisto onako da ima nesto prikazano za oktobar.... a i sve kao da je slikano pocetkom meseca...
Clanovi Beobuilda bolje slike imaju u svakom pogledu.... :kk: svaka cast!
Nebojsa":3oirav7m je napisao(la):Sta se bre lozite na te slike i slikate kad cemo za metar dana gumama i nogama uzivo preko mosta, ko da se gradi u tunguziji pa sad ama bas svaka strana treba da bude zatrpana slikama koje se non stop ponavljaju i vrte vec po sto puta ...
Postavljas pitanje i odgovaras u isto vreme! Kako to mislis da se okanemo EBRD-a i MMF-a, a u isto vreme nam je ekonomija na dnu i jos smo preko svega toga i korumpirani ? Drugo, obe te institucije ne mogu biti (kvazi)instutucije jer su koriscene od strane celog sveta, proveri. Mene bas briga da ih branim, ali je tako. I na kraju, ako nisi znao, onaj ko ima, uvek ce ucenjivati, bar kad je Srbija u pitanju ali to je nasa druga nesposobnost jer ta ista korumpiranost bas tu, dolazi do izrazaja. I trece, bas me zanima kako to mislis da se okrenemo sami sa sebi? Pa imali smo prilike, ali nismo uspeli. No opet se vracamo na pocetak. I recimo da smo sposobni da izgradimo nesto sa nasim firmama(a nismo) opet nam treba pomoc tih, kako bi ti rekao, (kvazi)institucija.laki72":1il84iwc je napisao(la):Svako prekoracenje cene vece od 10% je cist bezobrazluk.
Svakoj firmi koja se tako ponasa bih pokazao pravac Hrgos ili Batrovci.
Ova zemlja bi morala pod hitno da se okane EBRD-a, MMF-a i slicnih kvaziinstitucija
i da se okrene sebi.
Tenderski uslovi su takvi kakvi su jer to uslovljavaju strani finansijeri bankari.
Zamislite koji bi skandal ispao da je neka nasa firma dobila posao pa tako uradila![]()
LUCAS":1rg66qht je napisao(la):Postavljas pitanje i odgovaras u isto vreme! Kako to mislis da se okanemo EBRD-a i MMF-a, a u isto vreme nam je ekonomija na dnu i jos smo preko svega toga i korumpirani ? Drugo, obe te institucije ne mogu biti (kvazi)instutucije jer su koriscene od strane celog sveta, proveri. Mene bas briga da ih branim, ali je tako. I na kraju, ako nisi znao, onaj ko ima, uvek ce ucenjivati, bar kad je Srbija u pitanju ali to je nasa druga nesposobnost jer ta ista korumpiranost bas tu, dolazi do izrazaja. I trece, bas me zanima kako to mislis da se okrenemo sami sa sebi? Pa imali smo prilike, ali nismo uspeli. No opet se vracamo na pocetak. I recimo da smo sposobni da izgradimo nesto sa nasim firmama(a nismo) opet nam treba pomoc tih, kako bi ti rekao, (kvazi)institucija.laki72":1rg66qht je napisao(la):Svako prekoracenje cene vece od 10% je cist bezobrazluk.
Ova zemlja bi morala pod hitno da se okane EBRD-a, MMF-a i slicnih kvaziinstitucija
i da se okrene sebi.
Tenderski uslovi su takvi kakvi su jer to uslovljavaju strani finansijeri bankari.
Zamislite koji bi skandal ispao da je neka nasa firma dobila posao pa tako uradila![]()
Obrni okreni, mi samo mozemo da radimo za NEKOGA. Uostalo tako je i bolje, jer od 1908 smo pokazali nebrojeno puno puta nase "sposobnosti". Ali smo naravno prvaci sveta u pljuvanju drugih i nikad nam nista nije odgovaralo, a nasa zelja da sedimo na dve, tri stolice nam je dala danasnji rezultat sveka ovoga, a kulminiralo 1999.
A to da li je cena uredu ili ne, nisam siguran da mogu da dam komentar, posto nisam strucnjak za beton, celik i asfalt. Ima ovaj forum jako puno strucnjaka, mozda oni mogu nesto reci.
To da Srbi nisu izmislili nijednu glupost, ne bih se slozio, bas to, recimo pljuvanje po sebi i ozlojedjenost je jedna, a za nas je upecatljiva glupost.beaver":3bn1okov je napisao(la):LUCAS":3bn1okov je napisao(la):Postavljas pitanje i odgovaras u isto vreme! Kako to mislis da se okanemo EBRD-a i MMF-a, a u isto vreme nam je ekonomija na dnu i jos smo preko svega toga i korumpirani ? Drugo, obe te institucije ne mogu biti (kvazi)instutucije jer su koriscene od strane celog sveta, proveri. Mene bas briga da ih branim, ali je tako. I na kraju, ako nisi znao, onaj ko ima, uvek ce ucenjivati, bar kad je Srbija u pitanju ali to je nasa druga nesposobnost jer ta ista korumpiranost bas tu, dolazi do izrazaja. I trece, bas me zanima kako to mislis da se okrenemo sami sa sebi? Pa imali smo prilike, ali nismo uspeli. No opet se vracamo na pocetak. I recimo da smo sposobni da izgradimo nesto sa nasim firmama(a nismo) opet nam treba pomoc tih, kako bi ti rekao, (kvazi)institucija.laki72":3bn1okov je napisao(la):Svako prekoracenje cene vece od 10% je cist bezobrazluk.
i da se okrene sebi.
Obrni okreni, mi samo mozemo da radimo za NEKOGA. Uostalo tako je i bolje, jer od 1908 smo pokazali nebrojeno puno puta nase "sposobnosti". Ali smo naravno prvaci sveta u pljuvanju drugih i nikad nam nista nije odgovaralo, a nasa zelja da sedimo na dve, tri stolice nam je dala danasnji rezultat sveka ovoga, a kulminiralo 1999.
A to da li je cena uredu ili ne, nisam siguran da mogu da dam komentar, posto nisam strucnjak za beton, celik i asfalt. Ima ovaj forum jako puno strucnjaka, mozda oni mogu nesto reci.
Ниједну глупост на свету нису Срби измислили. А многе су прихватили, то је истина.
Рецимо, пљување по себи као облик разочарења и озлојеђености.
У струци у којој ја радим, не радимо за другога већ за себе. И имамо врхунске резултате.
Зато, без уопштавања, молим.
mastercat":1ilslhg2 je napisao(la):Pocela je da svetli antikolizn lampa na vrhu pilona