relja":12qn8lwe je napisao(la):+
Jel može neko objašnjenje šta se zapravo vidi na fotografijama 4,5 i 8?
mt:s":f2vjk5n7 je napisao(la):Sto se tice slika za oktobar, moze to mnogo bolje.... :notok:
Cini mi se da su ove slike postavili, cisto onako da ima nesto prikazano za oktobar.... a i sve kao da je slikano pocetkom meseca...
Clanovi Beobuilda bolje slike imaju u svakom pogledu.... :kk: svaka cast!
Nebojsa":3oirav7m je napisao(la):Sta se bre lozite na te slike i slikate kad cemo za metar dana gumama i nogama uzivo preko mosta, ko da se gradi u tunguziji pa sad ama bas svaka strana treba da bude zatrpana slikama koje se non stop ponavljaju i vrte vec po sto puta ...
Postavljas pitanje i odgovaras u isto vreme! Kako to mislis da se okanemo EBRD-a i MMF-a, a u isto vreme nam je ekonomija na dnu i jos smo preko svega toga i korumpirani ? Drugo, obe te institucije ne mogu biti (kvazi)instutucije jer su koriscene od strane celog sveta, proveri. Mene bas briga da ih branim, ali je tako. I na kraju, ako nisi znao, onaj ko ima, uvek ce ucenjivati, bar kad je Srbija u pitanju ali to je nasa druga nesposobnost jer ta ista korumpiranost bas tu, dolazi do izrazaja. I trece, bas me zanima kako to mislis da se okrenemo sami sa sebi? Pa imali smo prilike, ali nismo uspeli. No opet se vracamo na pocetak. I recimo da smo sposobni da izgradimo nesto sa nasim firmama(a nismo) opet nam treba pomoc tih, kako bi ti rekao, (kvazi)institucija.laki72":1il84iwc je napisao(la):Svako prekoracenje cene vece od 10% je cist bezobrazluk.
Svakoj firmi koja se tako ponasa bih pokazao pravac Hrgos ili Batrovci.
Ova zemlja bi morala pod hitno da se okane EBRD-a, MMF-a i slicnih kvaziinstitucija
i da se okrene sebi.
Tenderski uslovi su takvi kakvi su jer to uslovljavaju strani finansijeri bankari.
Zamislite koji bi skandal ispao da je neka nasa firma dobila posao pa tako uradila
LUCAS":1rg66qht je napisao(la):Postavljas pitanje i odgovaras u isto vreme! Kako to mislis da se okanemo EBRD-a i MMF-a, a u isto vreme nam je ekonomija na dnu i jos smo preko svega toga i korumpirani ? Drugo, obe te institucije ne mogu biti (kvazi)instutucije jer su koriscene od strane celog sveta, proveri. Mene bas briga da ih branim, ali je tako. I na kraju, ako nisi znao, onaj ko ima, uvek ce ucenjivati, bar kad je Srbija u pitanju ali to je nasa druga nesposobnost jer ta ista korumpiranost bas tu, dolazi do izrazaja. I trece, bas me zanima kako to mislis da se okrenemo sami sa sebi? Pa imali smo prilike, ali nismo uspeli. No opet se vracamo na pocetak. I recimo da smo sposobni da izgradimo nesto sa nasim firmama(a nismo) opet nam treba pomoc tih, kako bi ti rekao, (kvazi)institucija.laki72":1rg66qht je napisao(la):Svako prekoracenje cene vece od 10% je cist bezobrazluk.
Ova zemlja bi morala pod hitno da se okane EBRD-a, MMF-a i slicnih kvaziinstitucija
i da se okrene sebi.
Tenderski uslovi su takvi kakvi su jer to uslovljavaju strani finansijeri bankari.
Zamislite koji bi skandal ispao da je neka nasa firma dobila posao pa tako uradila
Obrni okreni, mi samo mozemo da radimo za NEKOGA. Uostalo tako je i bolje, jer od 1908 smo pokazali nebrojeno puno puta nase "sposobnosti". Ali smo naravno prvaci sveta u pljuvanju drugih i nikad nam nista nije odgovaralo, a nasa zelja da sedimo na dve, tri stolice nam je dala danasnji rezultat sveka ovoga, a kulminiralo 1999.
A to da li je cena uredu ili ne, nisam siguran da mogu da dam komentar, posto nisam strucnjak za beton, celik i asfalt. Ima ovaj forum jako puno strucnjaka, mozda oni mogu nesto reci.
To da Srbi nisu izmislili nijednu glupost, ne bih se slozio, bas to, recimo pljuvanje po sebi i ozlojedjenost je jedna, a za nas je upecatljiva glupost.beaver":3bn1okov je napisao(la):LUCAS":3bn1okov je napisao(la):Postavljas pitanje i odgovaras u isto vreme! Kako to mislis da se okanemo EBRD-a i MMF-a, a u isto vreme nam je ekonomija na dnu i jos smo preko svega toga i korumpirani ? Drugo, obe te institucije ne mogu biti (kvazi)instutucije jer su koriscene od strane celog sveta, proveri. Mene bas briga da ih branim, ali je tako. I na kraju, ako nisi znao, onaj ko ima, uvek ce ucenjivati, bar kad je Srbija u pitanju ali to je nasa druga nesposobnost jer ta ista korumpiranost bas tu, dolazi do izrazaja. I trece, bas me zanima kako to mislis da se okrenemo sami sa sebi? Pa imali smo prilike, ali nismo uspeli. No opet se vracamo na pocetak. I recimo da smo sposobni da izgradimo nesto sa nasim firmama(a nismo) opet nam treba pomoc tih, kako bi ti rekao, (kvazi)institucija.laki72":3bn1okov je napisao(la):Svako prekoracenje cene vece od 10% je cist bezobrazluk.
i da se okrene sebi.
Obrni okreni, mi samo mozemo da radimo za NEKOGA. Uostalo tako je i bolje, jer od 1908 smo pokazali nebrojeno puno puta nase "sposobnosti". Ali smo naravno prvaci sveta u pljuvanju drugih i nikad nam nista nije odgovaralo, a nasa zelja da sedimo na dve, tri stolice nam je dala danasnji rezultat sveka ovoga, a kulminiralo 1999.
A to da li je cena uredu ili ne, nisam siguran da mogu da dam komentar, posto nisam strucnjak za beton, celik i asfalt. Ima ovaj forum jako puno strucnjaka, mozda oni mogu nesto reci.
Ниједну глупост на свету нису Срби измислили. А многе су прихватили, то је истина.
Рецимо, пљување по себи као облик разочарења и озлојеђености.
У струци у којој ја радим, не радимо за другога већ за себе. И имамо врхунске резултате.
Зато, без уопштавања, молим.
mastercat":1ilslhg2 je napisao(la):Pocela je da svetli antikolizn lampa na vrhu pilona