Šta je novo?

Unutrašnji Magistralni Poluprsten, Most preko Ade - [Magistrala]

bg259":2lsxccww je napisao(la):
neko je vec rekao "steta sto ne postoji minus"

Niko ti ne brani da za ovaj vikend odeš i udaraš strojaka.

Ja sam svoje odradio.

Rajsov most, ili Arčijev most u svakodnevnom govoru kao skraćena verzija...., ja se samo preispitujem koliko smo mi danas dostojni da dajemo ime ovoga čoveka bilo čemu.

supersonicna igla ( sa ovim kosim kavlovima izgleda bas kao da je probio zvucni zid ) :D
harfa je lepo, ali mi je za most malo pretenciozno.
moj finalni predlog, most Ada. Idemo preko Ade na Nbg.

kole":ruajo9tg je napisao(la):
supersonicna igla ( sa ovim kosim kavlovima izgleda bas kao da je probio zvucni zid ) :D
harfa je lepo, ali mi je za most malo pretenciozno.
moj finalni predlog, most Ada. Idemo preko Ade na Nbg.

Mah-ov most
ili
Pitoov most
ili
Most udarnog talasa

tzoran":2t948bbt je napisao(la):
Arnorian":2t948bbt je napisao(la):
Или једноставно "Нови мост", пошто мост у Савском (амфи)театру неће скоро да стигне на ред, а Земунски, Вишњички и Винчански мост већ имају имена.

Kako god da se nazove verovatno će ga narod zvati čukarički... ili most na adi
Ja ću ga zvati po zvaničnom imenu, osim ako ne dobije ime po nekom popu.

Most Branka Pešića.

I onda ćemo ih razlikovati kao

- Mali brankov
- Veliki brankov

Taman u beogradkom duhu :D

Cuh na studiu B da se 20 ljudi pusta po smeni,a svaka je po pola sata.A 12 sati su posete pa puta 2 jer imaju dve strane mosta.Dakle 960 ljudi dnevno ce moci da vidi most po danu.Cisto da znate ako idete da most.Mislim da ce biti cekanje poooovece.Ako ste cekali skoro za licnu kartu ili pasos,onda vam ovo nece tesko pasti ;)

Uopšte me ne čudi to...ne smeju da rizikuju sa puštanjem svih odjednom...bila bi to najveća ljuljaška na svetu :D

vucko":1is2v643 je napisao(la):
Cuh na studiu B da se 20 ljudi pusta po smeni,a svaka je po pola sata.A 12 sati su posete pa puta 2 jer imaju dve strane mosta.Dakle 960 ljudi dnevno ce moci da vidi most po danu.Cisto da znate ako idete da most.Mislim da ce biti cekanje poooovece.Ako ste cekali skoro za licnu kartu ili pasos,onda vam ovo nece tesko pasti ;)

JT, kod nas mora da bude i cirkus (politicki) a i gungula (organizaciono).

Samo molim Boga da ne bude neka nezgoda ili da ne-daj-Boze nekome penzosu ne pozli negde na pola puta, nit mogu da pridju kola hitne pomoci, niti mozes lako da ih sneses sa mosta. Srpska posla, kako bez ikakve potrebe traziti djavola...

vucko":30vc1rle je napisao(la):

Ahahaha :laugh:
Kakva kvalitetna budalastina :lol:
Hitno treba dovesti neki cirkus da ovi prestanu da ga
prave gde stignu...

cgmiki":265itwtu je napisao(la):
Др Арчибалда Рајса. Све остало би довело до сукоба између четника и партизана, птица и сисара, као и политичара.

Upravo sam pročitao par članaka o gospodinu Arčibaldu Rajsu.
Most zaista zaslužuje njegovo ime! A i mi bi smo trebali da se zapitamo malo ...

Ne treba davati mostovima ime po strancima,zato što i tamo to ne čine,imamo mi znamenitih ljudi sasvim dovoljno,takođe nisam za sportiste,popove,recimo da bi neki naziv iz rane Beogradske istorije bio prikladan,recimo;Singidunum,Keltski most,Slovenski most,Despota Stefana i sl.ima mnogo toga u Beogradskoj istoriji šta možemo da predložimo..

A.Rajs nije stranac
mnogi od nas Srba ni do kolena mu nismo , koliki je on bio Srbin
moj predlog za ime mosta je dr. o kome sam se izjasnio
a za A.Rajsa stvarno nije fer reci da je stranac
tj uskrati ti mu pravo (i po istoriji) )nakon pokazanih nj. muka truda i ljubavi da bude Srbin .

Ima li novosti sa mosta,kolike su guzve?Ko pobedjuje,nasi ili njihovi? :p

Ne treba davati mostovima ime po strancima,zato što i tamo to ne čine

a "nelson mandela house" u muckama (kao samo jedan od desetina hiljada mogucih primera)?

Vrh