Слике 21.08.2016.
Да наставим тамо где је @Милош.тро стао са сликањем, укњижени плусићћћи.
Касно поподневне слике докле се стигло са радовима на УМП-у од Омладинских бригада до Тошиног бунара и шта ће се све видети са УМП-а у овом делу, кад се уради.
Као прво неколико слика од Омладинских бригада према Ђорђа Станојевића.
Pogledajte prilog 32
Pogledajte prilog 31
Pogledajte prilog 30
Поглед на радове на УМП-у од улице Омладинских бригада према Тошином бунару и поглед иза тј. према Омладинских бригада
Pogledajte prilog 29
Pogledajte prilog 28
И шта се све види / ће се видети, са леве и десне стране будућег УМП-а, и то одмах на почетку ове деонице. Са десне стране део саграђеног и део који се гради насеља Вест 65, а са леве стране је предузеће ИТМ (чика Топлице), мада оно припада улици Омладинских бригада.
Pogledajte prilog 27
Pogledajte prilog 26
Pogledajte prilog 25
Pogledajte prilog 24
Pogledajte prilog 23
Pogledajte prilog 22
Pogledajte prilog 21
Идем даље и онда једно мало изненађење, што ме јако одушевило и уједно забринуло. Баш из правца изграђене зграде Веста 65, појавише се ни мање ни више него – фазани, њих можда петнаестак, трчкарајући по земљи и песку са једне на другу страну УМП-а. Мало су се уплашили од мене, а ја се изненадих њиховом појавом, али сам успео да снимим само три фотографије тог изненађења.
Неки фазани претрчаше, а неки прелетеше део (колико су могли) УМП-а и одоше у шумарак са десне стране, тамо где је она дивља не завршена грађевина. Вероватно у њој имају и своја легла и станишта.
Забринуло ме то, што сам одмах помислио шта ће бити са фазанима кад се уради УМП и пусти у саобраћај ? Надам се да га неће претрчавати и да ће тај део где је ова дивља грађевина, барем колико-толико остати ограђен.
Pogledajte prilog 20
Pogledajte prilog 19
Pogledajte prilog 18
Што се те дивље грађевине тиче, она се простире дуж железничког насипа у дужини од неких 200 метара, са приземљем и једним спратом. Иначе је сва зарасла у дивље шибље.
Pogledajte prilog 17
Pogledajte prilog 16
Pogledajte prilog 15
Pogledajte prilog 14
Мали поглед иза тј. према Омладинских бригада
Pogledajte prilog 13 Слика 2402
Идем даље, на неким деловима ја насут песак и разгрнут, а на неким деловима тек треба да се наспе.
Pogledajte prilog 12 Слика 2400
Још један поглед са УМП-а на његову десну страну, Вест 65, Ерпорт град, Цептер и балкански ЦНН (Н1).
Pogledajte prilog 11
Pogledajte prilog 10
Pogledajte prilog 9
Pogledajte prilog 8
Pogledajte prilog 7
Pogledajte prilog 6
Већ се полако смркава, види се и део према Тошином бунару, време је и да се иде јер се полако приближава и почетак кошаркашке утакмице
Pogledajte prilog 5
Pogledajte prilog 4
Pogledajte prilog 3
Поглед од Тошиног бунара према Омладинских бригада. Са леве стране слике, а десне стране УМП-а је и зграда Лус инвестмент, производе радну и заштитну одећу за разне службе, лов и риболов,.... Приметио сам групу њихових радника (друга слика) који су износили неке ствари и товарили у комби. Они иначе треба да се селе одавде (зграда се руши) јер ту, дуж пруге, треба да се изгради комерцијални центар.
Pogledajte prilog 2
Pogledajte prilog 1
Хвала на пажњи народе