Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Unutrašnji Magistralni Poluprsten, Most preko Ade - [Magistrala]
I jos jedna šinska iz proslosti...
Čukarica-skladište Jugopetrola...Provera vagona cisterni uzanog koloseka.
U pozadini se vidi nemački bunker koji i danas postoji kod vijadukta preko Topčiderske reke. sa fpz od zeljeznicar
sad je kula nadogradjena i na njoj je kontrolni centar sada
Jedno pitanje. Koja je svrha ovog prvog iskljucenja ka sajmu iz pravca hipodroma kada se i preko kruznog toga isto to postize. Jel to da bi se smanjila guzva na kruznom toku ?
Da li će po završetku mosta srediti i priobalje? Ima oštećenja na bedemu, ne znam da li je tako bilo ili je to od radova:
NOVA/STARA MODA! Nisam mogao da verujem ali je tako. Mladi bračni par unajmi fotografa i najveći džip koji mogu da nađu (u ovom slučaju hamer), onda se parkiraju sa 3-4 vozila na sredini mosta, naravno bez trougla i slično, dovedu u opasnost druge učesnike u saobraćaju da bi se oni fotkali ispred džipa sa mostom u pozadini na svoj "najlepši dan". De-bi-li.
Sa nbg strane:
Nastavlja se sa farbanjem betona. Hoće li i na petlji Radnička beton isto biti farban?
Pa ta donja strana mosta od polona ka NBG je od čelika, a ova preko rukavca je betonska, tako da su kako god okreneš potpuno različite. Čelična strana da nije obojena bila bi kao gazela pre 5 godina.
Да Лорде то знам, само се надам да ће обојити и овај бетонски стомак моста у правцу петље "Радничка", као што боје приступне рампе.
Слика моста са средине Саве
Meni nije jasno zasto pristupne saobracajnice mostu sa strane NBG od betona farbaju, a one u Radnickoj ne? Jel sam ja lud kad mislim da treba jedan takav projekat da bude ujednacen i standardizovan?!
Farbaju (maskiraju ) zagletovane pukotine betona jer se vide iz aviona, isto kao sto je bilo na Gazeli
video sam svoim očima radnika kako zafarbava iste kad sam prelazio sa NBgda ka Konaku
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.