brdjanin
Higher intermediate
Ja samo da podsetim na rešetku na vrhu pilona.
Koliko je prošlo vremena?
brdjanin":2r0etxug je napisao(la):Ja samo da podsetim na rešetku na vrhu pilona.
Ronche":3qb3uae1 je napisao(la):brdjanin":3qb3uae1 je napisao(la):Ja samo da podsetim na rešetku na vrhu pilona.
Cirka mesec i dva dana
misHic":3di4h966 je napisao(la):Jel se meni ucinilo isi su skelu za tu kliznu oplatu previsoko izdigli? Mada pretpostavljam da ima neki razlog...
misHic":1qbmlpyb je napisao(la):Hvala za info! Zreo si za titulu najboljeg insajdera na forumu
"CKD-KT4"":3bke5p3c je napisao(la):Juče smo kolege sa fakulteta i ja bili u poseti PETLJI (u inat beobildovcima :!: :mrgreen: ) tj. denivelisanoj raskrsnici "Hipodrom" i saznao sam da će sledeći most:
morati da bude srušen i zamenjen novim, zbog geometrije šina koje će silaziti sa mosta.
Tako da će sledeći prizor:
uskoro postati prošlost, ukoliko i kada krene izgradnja pruge prema NBG.
P.S.: paralelni stari (železnički) most je pod zaštitom države, tako da će i tu biti problema. Jedno od rešenja može biti da se on razgradi na sastavne delove, pa ponovo negde sastavi... :roll:
JohnyBgood":aschtm8b je napisao(la):Zar nisu sve takve "negativce / sto se bune" vec proterali?