djordjebg
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.04.2011.
- Pohvaljen
- 605
Uploaded with ImageShack.us
Evo donekle slicne situacije.
ftj":1fnnbea7 je napisao(la):Ako će se šiljak ikad montirati to mora biti pre izbora.
Meni više liči da će to biti "međustanica" kojom će se izlaziti na galeriju koja će ispod mosta (zakačena na stub mosta) spajati trotoare na uzvodnoj i nizvodnoj strani mosta.BOKI SMOKI":2le1ltxa je napisao(la):Jel ce da roknu tu na sredini prozor?
Felix55":2so5m2dx je napisao(la):Da li će, kada sve bude gotovo, postojati biciklistička staza i na levoj i na desnoj ivici mosta, svaka za po jedan smer?
Ako je tako, kako je zamišljen silazak biciklom sa mosta kod buvljaka, s obzirom na ovako usku stazu i ovo suženje?
mekbejn":uh0i3sp6 je napisao(la):Bez "mosta" ka Žel. St. NBG, ova stanica je potpuni promašaj.
Zamisli možeš da presedaš na (BG) voz, a ti silaziš na put, pa prelaziš, pa opet uz stepenice, pameti bez...
Ronche":3uuirxjm je napisao(la):Sinoć kad sam busom prelazio most, primetio sam da su na unutrašnje strane ograda mosta (ka pešačko-biciklističkim stazama) postavljene bele led sijalice (čini mi se da su led) koje fenomenalno osvetljuju staze. Kada su to postavili?