Nisu ni pipnuli pumpu....vucko":1mjqbc9h je napisao(la):Aha,pa onda su lagali ovi iz direkcije kada su pre neki mesec pricali da nece raditi tu trecu rampu.Jel su srusili tu pumpu?
Nisu ni pipnuli pumpu....vucko":1mjqbc9h je napisao(la):Aha,pa onda su lagali ovi iz direkcije kada su pre neki mesec pricali da nece raditi tu trecu rampu.Jel su srusili tu pumpu?
Vozači koji će želeti da iz pravca Sava centra idu prema Čukarici je najbolje da koriste Brankov most a kada bude završen zemunski onda preko njega pa pančevačkog pa kroz tunel direktno na Požešku.... :bash:razgradjevinar":3pz3bv79 je napisao(la):to su rekli da ne moze zbog krivine. mislio sam nesto ovako (crno)
http://img862.imageshack.us/img862/5696/nbgpetlja.jpg
ako im je do neimarstva onda je trebalo napraviti rampu za pravac od sava centra ka cukarici, o tome smo vec pricali ali ne dam da se zaboravi
To sam ja pričao kada je građen novi železnički nadvožnjak iznad Jurija Gagarina.razgradjevinar":a814lf2d je napisao(la):to su rekli da ne moze zbog krivine. mislio sam nesto ovako (crno)
http://img862.imageshack.us/img862/5696/nbgpetlja.jpg
ako im je do neimarstva onda je trebalo napraviti rampu za pravac od sava centra ka cukarici, o tome smo vec pricali ali ne dam da se zaboravi
mislim da je link na temi nadvoznjak kod hipodroma ili petlja radnicka.. slika celog ump-a, od otsinog bunara do cukariceRonche":2ziuuiod je napisao(la):Jel može neko da mi da link ka slici na kojoj se vidi malo širi deo oko ove NBG petlje (mislim na tehnicki crtež kao što je ova slika http://img862.imageshack.us/img862/5696/nbgpetlja.jpg). Znam da je nedavno bilo, i listo sam prethodne strane, ali ne mogu da nađem.
А четврту рампу неће радити никад. :rant:vucko":1mgq1fs8 je napisao(la):U pravu si.Reljo,nece ove godine raditi nit UMP nit tu recu rampu koja ide preko pumpe.
+1 зато што не даш да се заборави.razgradjevinar":1mgq1fs8 je napisao(la):ako im je do neimarstva onda je trebalo napraviti rampu za pravac od sava centra ka cukarici, o tome smo vec pricali ali ne dam da se zaboravi
Ма није ни морао да буде дужи, могли су само да ангажују неког са знањем, а не са чланском картом библиотеке, да то испројектује.relja":1mgq1fs8 je napisao(la):To sam ja pričao kada je građen novi železnički nadvožnjak iznad Jurija Gagarina.
Da je još samo malo duži u pravcu ka žel. stanici Novi Beograd, oko 10-20 metara, postojala bi i ta mogućnost, ovako - šipak.
Шта даље рећи? Све си рекао.tzoran":1mgq1fs8 je napisao(la):E pa nekada su inženjeri bili inženjeri a danas :lool: ma šalim se... nije problem u inženjerima nego u nekom krelcu koji je donosio stratešku odluku da li treba da ima pristup mostu iz tog pravca ili je to "neracionalno"... može se ići ulicom J Gagarina do prvog skretanja levo raskrsnica sa ulicom Antifašističke borbe (ala je naziv kume) pa nazad... samo 1200 metara više (ovo je vrlo racionalno) a može i preko kovinskog mosta...ako je gužva na pančevačkom.. ...... očito da je maloprepomenuti krelac još uvek na funkciji kada niko ne sme da doprojektuje ovaj deo petlje....
Делује, али само на први поглед. Ово решење је са укрштањима у нивоу, што значи - још семафора. Наравно, ни ово ново решење не ваља, због недостајућег правца од Сава Центра ка Чукарици.Ronche":1mgq1fs8 je napisao(la):evo kako je trebala da izgleda petlja na NBG strani (ne znam zašto su odustali od toga, kad deluje kao najracionalnije rešenje za one koji iz pravca Sava centra žele da se uključe na most)