još samo da skloniš muziku kako bi beobuild posetioci iz nemačke (kao što sam ja ) mogli da odgledaju video. Nemački Youtube banuje automatski sve video snimke sa muzikom koja nije licencirana za ovo područje...djakovac":2syat644 je napisao(la):Stanje na gradilištu novog Savskog mosta preko Ade. Ovaj put pogled sa Male Ade na kome se montiraju čelični segmenti glavnog raspona mosta. U trenutku snimanja, do spajanja glavnog i bočnog raspona ostalo je još 185 metara. U montaži je bio segment M16, na samom mostu se vario segment M15, a bilo je montirano po 14 pari kosih kablova sa obe strane mosta. Tu je i pogled na izgradnju stubova ulazne rampe iz Jurija Gagarina sa četvrte kule u bloku 23. Predlažm da video pogledate direktno na youtub-u u originalnom formatu 16:9.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=6eN0Ww5VKXY[/video]
nažalost je istina, nije internet ono što je nekad bio Zato je kod video snimaka najbolje staviti neku generičku/nepoznatu muziku kao pozadinudjakovac":5offjs3a je napisao(la):Radim na tome.... Uopšte nisam razmišljao o tom problemu :o
Ovaj što se razvlačio godinu i po dana, naravno. Evo kako je to izgledalo pre par godina:Igor":313fkqc4 je napisao(la):sta je bruka ove rampe i tehnologija ili nadvoznjak koji su razvlacili ko zna koliko Mada treba imati u vidu da nadvoznjak nosi zeleznicki saobracaj.
Moram da se nadovežem. Prolazio sam često pored tog gradilišta u leto 2009. godine. Obično su već u 17h mašine bile uredno parkirane, a radnici na zasluženom odmoru. Za to vreme se na Adi radilo do 20h, a nekad i duže.relja":5v82j4mc je napisao(la):Gledam ove fotografije sa gradilišta rampe u Jurija Gagarina i poredim intenzitet radova, brzinu i tehnologiju sa nedavno završenim železničkim nadvožnjakom na početku iste ulice.
Bruka.