Pazi,preko Save imas 3 mosta za drumski saobracaj i 2 za zeleznicki.Na Dunavu 1 i za drum i za zeleznicu.Sada pazi,na levoj strani Dunava imas dve rafinerije,Pancevo kao veliki industrijiski centar i velika luka na Dunavu u Pancevu.Ceo banat kada ide za Beograd prelazi preko tog mosta.dragan":ij78t0uc je napisao(la):@ No.1
Pa,valjda su rađene studije opravdanosti projekata na osnovu merenja saobraćaja i predviđanja budućeg.
Mislim da nisu pograšili,uostalom ja sam zemunac pa neinsistiram na zemunskom mostu kao ti
Ali ti nikako ne razumes moju poentu,oni ce se kasnije graditi u odnosu na Savu.A potrebniji su.dragan":1t3911vt je napisao(la):@ KID
Nisam mislio da ti insistiraš, već No.1, ali sad vidim da i ti.......
Svakako je najpotrebniji most na Adi da bi se rasteretio centar i Gazela.
Most kod Vinče je nastavak Obilaznice i mongo je bliži Pančevu nego varijanta u Zemunu.
Most na ada Huji mora da omogući vezu Bgd. sa Banatom i Pančevom (a i on je bliži nego zemunski) jer Pančevački će još malo pa da bućne u Dunav
@No.1
Pa, zato se grade još dva na Dunavu, nizvodno od pančevačkog mosta,bliže Pančevu.
-N.bgd.,Zemun i Surčin imaju >550.000 i moraćemo da se zadovoljimo sa ovim mostovima koji će se prvo graditi....biće to značajno bolje.KiD":2rwytv8t je napisao(la):...Cak i kad se zavrsi most kod Ade Huje ni jedan stanovnik Novog Beograda+Zemuna(>400000) nece koristiti taj most da ode na sever. ...
Grad je odlučio da gradi most na Adi, što je u njegovoj nadleznosti i to je OK.No1":1uz1jiz0 je napisao(la):Ali ti nikako ne razumes moju poentu,oni ce se kasnije graditi u odnosu na Savu.A potrebniji su.
dragan":3n6835c2 je napisao(la):@ KID i No.1
da Vas obradujem : radi se DUP za spoj budućeg mosta kod Zemuna sa autoputom ( od ul. Cara Dušana kod okretnice za 17-cu do krivine kod Altine, oko 1.200m-crvena linija)
A u zoni budućeg mosta nije dozvoljena nikakva gradnja, ali o samom mostu i dalje o putu na Banatskoj strani se i nešapuće.
http://img65.imageshack.us/img65/5521/spoj1xe8.png
Jel ti stvarno mišliš da je izgradnja mosta na Adi, koji je deo UMP-a, promašena investicija ?relja":2kv900yk je napisao(la):... Ne nazire se kraj promasenim investicijama, kao da se nista nije naucilo na slucaju Beogradske Arene, ...... pare ce se sprcati samo "zato sto se takav most gradi jednom u XYZ godina", opet necemo imati dovoljno mostova na Savi, a kad grad ne bude imao para za stvari koje nam stvarno trebaju, pitacemo se gde nam je bila pamet