Šta je novo?

Unutrašnji Magistralni Poluprsten, Most preko Ade - [Magistrala]

FmL3WUiXkAQJPfS.jpg
 
Ako se poštuje zakon biće uhapšeni i dobiće neku kaznu.
Ili neće!

Ako se poštuje zakon treba da bude uhapšeno odgovorno lice u gradskim službama, a Grad novčano kazni zbog izazivanja opšte opasnosti time što su omogućili bilo kome da uđe u pilon.

Isto važi i za ostale mostovske konstrukcije u Beogradu, srećom nemamo teroriste, ali njima bi Beograd bio laka meta. Treba neki ludak da uđe tu i zezne kablove ili ko zna šta uradi pre nego što se oni opamete?
 
Mediji o ovome izveštavaju blagonaklono a izvršena su dva krivična dela. Prvo, obijanje. To se ne može dokazati pošto nema kamera. Drugo, izazivanje opšte opasnosti. Sam snimak to dokazuje. Ako sediš na vrhu pilona, nevezan, možeš da padneš i povrediš pešaka ili udariš u kola koja zatim izazovu sudar i sl. Delo je učinjeno s umišljanjem i radi sticanja imovinske koristi (zarada na YT). Policija i tužilaštvo se ne oglašavaju, naravno. Umesto njih dvojice, mogli su da budu teroristi...

Sent from my SM-S906B using Tapatalk
 
Tačno.
A pošto se ovde niko (trezan) ne ponaša bahato a da nema "leđa"....
 
Zapravo, ovo je mnogo bitniji događaj nego što na prvi pogled izgleda.
Most na Adi je za naprednjake simbol "žute vlasti" i zato ga i ne održavaju kako treba.

Ispalo je da most nije obezbeđen i da svako može nesmetano da uđe u pilon.
Videćemo šta će se dešavati narednih dana, da li će biti podnešene krivične prijave, da li će biti optuženi i da li će se obezbediti i onemogućiti pristup ključnim delovima mosta.

Ako se to ne desi, ovo će biti otvoreni poziv da svako radi na mostu sve što poželi...
 
Као да немамо већ нарушавања безбедности по железници отуђењем делова инфраструктуре. Легендарни Кресоје је само демонстрирао колико је систем шупаљ.
 
Шта је са лифтаџијама Стамбеног? Они нису дорасли том изазову?
 
Vrh