astrodule
Professional
Da nema možda senzor u asfaltu u toj traci? Mnogi ne znaju da treba da stanu na njega?
Da je od početka predstavljan kao samo još jedna ulica u gradu, a ne kao "UMP", sve bi bilo OK.Obesmislili su UMP pomeranjem portala i ukidanjem denivelisanog ukrštanja tj ukidanjem ukrštanja.
Najbolje bi bilo da bude na mestu gde je danas stadion JNAKaко мисле да изведу сад нови портал? Може ли више детаља Вучко?
Pa nije baš da je obična ulica u gradu već vijadukt sa sve denivelisanim kružnim tokom. Ali mogu se složiti da ovo "magistralni" u nazivu delu lokalnog stanovništva zvuči kao da će kamioni sa obilaznice tu prolaziti.Da je od početka predstavljan kao samo još jedna ulica u gradu, a ne kao "UMP", sve bi bilo OK.
Da li uopšte iko od viđenijih političara uopšte zna približno o ovakvim projektima kao većina sa BeoBuilda.Jasno je da ovoj vlasti ovaj tunel nije bitan kao ni UMP. To je i bilo jasno jer nijedan od viđenijih političara iz vlasti na nivou grada nije bio na današnjoj javnoj sednici. Iz Ne davimo Beograd smo prisustvovali Dobrica Veselinović, Zoran Bukvić koji vodi saobraćajnu grupu i ja. Ako mene pitate ovo oko plana je samo mazanje očiju i kupovina vremena.
Mislim da ćemo se složiti da je najveća vrednost dobijena još jednim prelaskom preko Save (na stranu rešenje mosta), petljom Radnička i ukidanjem pružnog prelaza u Topčideru (u ono vreme, dok je pruga radila). Samo što sve to u realnosti nema veze ni sa kakvom "magistralom"... samo još jedan pravac koji je trebao da postoji još ranije, veza NBG sa Čukaricom i Rakovicom i prečica kojom se zaobilazi krkljanac kod Sajma.Pa nije baš da je obična ulica u gradu već vijadukt sa sve denivelisanim kružnim tokom. Ali mogu se složiti da ovo "magistralni" u nazivu delu lokalnog stanovništva zvuči kao da će kamioni sa obilaznice tu prolaziti.